Vica Blochina a început să povestească despre bărbații care veneau s-o vadă în club. Nume grele, pe care numai Gigi Becali poate să le confirme

Vica Blochina a început să povestească despre bărbații care veneau s-o vadă în club. Nume grele, pe care numai Gigi Becali poate să le confirme
În ultima perioadă, fie că a intrat într-un con de umbră, fie că au năpădit-o amintirile, Vica Blochina a început să povesteacă jurnaliștilor cum era prin Barul Melody, unde dansa.

Acum are 44 de ani, un băiat mare, în vârstă de 15 ani, al cărui tată e celebrul fotbalist și antrenor Victor Pițurcă. A spus lumii întregi că a fost „amanta lui Piți” vreme de 15 ani și că el nu și-a dorit copilul pentru că era și este însurat și are doi copii adulți. Acum, însă, băiatul lor, Edan, stă mai mult în familia lui Victor Pițurcă, aproape de tatăl care-l ajută să performeze în fotbal. Iar ea, Vica, e mai mereu prezentă pe la evenimente, prin studiourile de televiziune sau în vacanțe exotice, atunci când se îndrăgostește.

Povestea ei începe în Barul Melody (foto), un gen de club deschis în vremea lui Ceaușescu lângă cinematograful Patria de pe bulevardul Magheru. Atunci era frecventat de Nicu Ceaușescu și gașca lui de prieteni, de actori și artiști, de sportivi, dar și de verii Becali.

Pe vremea aceea, însă, nu exista acolo Vica Blochina. Ea a apărut după revoluție, venită cu alte dansatoare din Lituania. Erau fete de 18-20 de ani, unele și din Republica Moldova.

În urmă cu câteva săptămâni, Vica își răscolea amintirile într-o emisiune de la Pro Tv.

Studii în Cipru, terminate la Biotera

„Pentru mine, dansul e o artă, fie că e pe scena Operei, fie că e street dance. Am dansat cu pasiune și mi-a plăcut ceea ce am făcut, iar etapa din viața mea pe scena clubului Melody din București a fost o perioadă frumoasă a tinereții mele. Am cunoscut multă lume, mulți artiști. Am avut experiențe, unele frumoase, altele triste, dar așa e viața”, a povestit Vica Blochina.

„Baletul a fost și este pasiunea vieții mele. E o artă care cere sacrificii. La Melody am dansat, am făcut coregrafie și dansul, sub orice formă, e o artă”, a mai spus ea.

Blonda a mărturisit și de ce a renunțat să mai danseze la Melody: „Am renunțat la Melody pentru că am plecat în Cipru, la studii. Am studiat la Cyprus College of Tourism, după care am revenit în România, unde mi-am definitivat studiile la Universitatea Bioterra”.

Dar acolo, în club, l-a cunoscut Vica pe „Piți” și au început o relație care avea să se termine cu cântec atunci când ea, încălcând o convenție a lor, a vrut să-i facă un copil. A părăsit-o, dar i-a cumpărat un apartament și o mașină. Băiețelul l-a recunoscut doar după un test de paternitate și de atunci îi poartă de grijă.

Vica Blochina îi înșiră pe politicieni ca pe mărgele

Pentru că i s-a deschis apetitul la dezvăluiri, Vica Blochina a făcut un o filmare cu Adiță, un vlogger care are o emisune „Fiță cu Adiță”. A povestit din nou despre perioada în care dansa în clubul Melody, în anii 90. Lucruri știute, dar și unele neștiute.

Vica a ținut să spargă audiența cu numele unor politicieni celebri, care veneau în club să-și clătească ochii cu programul artistic și să savureze un pahar cu alcool.

Blonda a povestit ce făceau Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Gigi Becali în timpul vizitelor la localul în care se distrau milionarii vremii, cu gându să facă și mari cuceriri în rândul domnișoarelor frumoase: „Era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris”.

Vica Blochina a mărturisit că printre clienți se regăseau nume importante de pe scena politică a vremii. Și a făcut rapid o listă cu nume sonore: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Gigi Becali…

„La Melody era la fel ca la Moulin Rouge din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!

Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot”, i-a spus Vica Blochina lui Adiță.

Aceste informații nu vor fi nici infirmate, nici confirmate de vreun politician nominalizat. Singurul care ar putea avea vreo replică este Gigi Becali, care-i mai slobod la gură și o cunoaște mai bine pe Vica din perioada în care era amanta lui Victor Pițurcă. Pe vremea aceea era și el tânăr și zburdalnic.

 

Recomandarile noastre