Ce regrete are Neti Sandu. A făcut terapie cinci ani

Ce regrete are Neti Sandu. A făcut terapie cinci ani
Neti Sandu a povestit într-un interviu ce regrete are în viață. Printre altele, vedeta a făcut și terapie timp de cinci ani de zile, pentru a depăși un moment greu din viața sa.

Neti Sandu este, poate, cel mai celebru astrolog de pe plaiurile mioritice. Ajunsă la vârsta de 62 de ani, se poate mândri cu o carieră de 25 de ani în televiziune. Pe lângă horoscopul pe care îl prezintă, vedeta a avut și o viață tumultoasă de care puțini știu. Neti Sandu a povestit chiar ea, într-un interviu, ce regrete are. 

Când a început jobul la Pro TV, vedeta tocmai ieșise dintr-o relație de iubire care durase zece ani. I-a luat încă cinci să depășească momentul. La finalul anului trecut, Neti Sandu a fost bolanvă de Covid, iar momentul s-a suprapus cu ziua ei de naștere. În anii precedenți astroloaga obișnuia să plece la munte de ziua ei, însă de data aceasta a fost nevoită să petreacă singură, în izolare. I-au fost alături însă prietenii, care nu au uitat-o și i-au lăsat cadouri la usă, deși nu au putut lua contact. 

Ce regrete are Neti Sandu

Întrebată ce regrete are, Neti Sandu a povestit că i-a luat mult timp să aleagă calea terapiei ca să depășească drama din viața sentimentală. ”Regret că am stat prea mult în suferinţă, înainte să mă duc la terapie. M-am dus prea târziu. Abia după ce am fost la terapie, am reuşit să înţeleg ce se întâmplă în interiorul meu”, a declarat vedeta. 

Practic, lui Neti Sandu i-au trebuit cinci ani de terapie ca să depășească zece ani de relație de iubire. Adică încă pe jumătate din relația în sine. Totuși a reușit să depășească momentul iar acum este împăcată. ”Mi-a răspuns la foarte multe chestii la care nu avea cine să-mi dea răspunsul şi lucrurile s-au revelat de la sine, în timpul terapiei şi după, iar pe altele le-am aflat pentru că am lucrat în terapie”, a mai mărturisit vedeta. 

Foto: Facebook

Antonia și Alex Velea vorbesc despre piedica ivită, ce stă în calea nunții lor. Când se va sfârși concubinajul

Recomandarile noastre