Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la Știrile PRO TV a dezvăluit în acest weekend că, din nefericire, a contactat virusul care face ravagii în țară și pe tot globul de luni bune.

Andreea Marinescu a anunțat că a fost testată pozitiv COVID-19, la nici o săptămână de când colega ei, Neti Sandu, anunțat că este infectată cu noul coronavirus. Din fericire, prezentatoarea Știrilor PRO TV de dimineață se simte bine, afirmând că ține legătura cu medicul de familie.

„În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătura cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând!”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro.

Virusul COVID-19 face ravagii în rândul vedetelor PRO TV

Săptămâna trecută, Neti Sandu (în vârstă de 62 de ani), cea care aduce de ani de zile horoscopul la Pro TV, a anunțat că are COVID-19.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare”, a declarat prezentatoarea pentru Pro TV.

Infectarea prezentatoarei vine la aproximativ două săptămâni după ce o altă vedetă Pro TV a fost diagnostivată pozitiv. Este vorba despre Andi Moisescu, jurat Românii au talent și realizator Apropo TV. De asemenea, la jumătatea lunii septembrie a fost depistat pozitiv și Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la cheie. 

Breaking news. După Piatra Neamț, a luat foc și Spitalul CFR din Cluj-Napoca

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri