Ce relație are Ștefan Bănică cu socrii. Cârcotașii spun că l-au supus la teste înainte să-i dea fata de nevastă

Ce relație are Ștefan Bănică cu socrii. Cârcotașii spun că l-au supus la teste înainte să-i dea fata de nevastă
Crăciunul se petrece în familie, alături de cei dragi și astfel a procedat și Ștefan Bănică, care a petrecut una dintre cele mai frumoase sărbători ale creștinătății alături de părinții Laviniei Pârva.

Sursele spun că la începutul relației cu focoasa brunetă, părinții acesteia nu l-au privit cu ochi prea buni pe starul României. Ba chiar nu ar fi fost de acord cu relația lor. Cu siguranță, l-au supus pe artist la mai multe teste, așa cum fac părinții oricărei fete, pe care se vede cu ochiul liber că le-a trecut cu brio.

Așa că acum Ștefan Bănică are relații extraordinare cu socrii. Părinții își vizitează des fiica, iar de Crăciun toți s-au distrat copios. Lavinia n-a putut să reziste și a postat pe contul de socializare, câteva imagini despre cum a petrecut alături de celebrul ei soț și părinți.

Lavinia i-a luat ochii lui Bănică cu ținuta purtată

Pentru sfânta zi de Crăciun și Bănică și soția lui au ales ținute lejere. Artistul a optat pentru o pereche de blugi, o cămașă și o vestă, iar LaviniaPârva  și-a pus o rochie neagră, scurtă și o pereche de cizme lungi.

Și a arătat perfect în ochii iubitului său soț. Micuțul celor doi l-a impresionat pe Moș Crăciun cu un costum ca al lui, iar tatăl Laviniei n-a putut să reziste și a purtat o căciulă a simpaticului moș.

Cine sunt socrii actorului

Părinții Laviniei Pârva locuiesc la Timișoara, acolo unde a copilărit și artista. Mama brunetei este pensionară, dar tatăl lucrează ca funcționar public în cadrul primăriei din Timișoara. Părinții au fost mereu mândri de fiica lor, care a debutat ca și fotomodel, apoi s-a reorientat către muzică și a făcut parte din trupa Spicy. Iar de atunci reușește să-și impresioneze fanii cu melodii pentru toate gusturile.

Recomandarile noastre