Surpriză inedită pentru Lavinia Pârva de ziua ei

Surpriză inedită pentru Lavinia Pârva de ziua ei
Lavinia Pârva și Ștefan Bănică se pregătesc să sărbătorească primul deceniu împreună. Totodată, focul pasiunii dintre cei doi nu s-a stins și frumoasa brunetă ne-a arătat de-a lungul timpului cum reușește să-l țină „atent” pe artist.

Acum soția lui Ștefan Bănică, Lavinia Pârva, a avut parte de o surpriză inedită de proporții cu ocazia aniversării zilei de naștere. Ea a fost sărbătorită de „băieții ei”, de Ștefan Bănică și de fiul lor, împreună cu prietenii lor, cu un tort aparte, ca un desen animat. Artista a fost portretizată, pe desertul dulce, sub forma unei sirene cu buzele roșii ca focul. Emoționată, aceasta a ținut să le mulțumească tuturor pentru surpriza pe care avut-o la aniversare.

„Vă mulțumesc tuturor pentru urări! Nu știu când au trecut 38 de ani, însă știu că sunt mulțumită de tot ce am realizat până acum. Vreau să contiuni tot așa și în curând o să va prezint cu bucurie proiectele la care lucrez în această perioadă!!!❤️❤️❤️❤️ps. Tortul meu de anul acesta a fost absolut superb. Așa este când ai prieteni care te iubesc și te cunosc atât de bine”, a dezvăluit artista pe Instagram.

Dragoste mare între Lavinia Pârva și Ștefan Bănică

Cântăreața Lavinia Pârva, este cea care l-a făcut a doua oară tată de băiat pe Ștefan Bănică. Actorul mai are și o fiică, Violeta, cu Andreea Marin.

Cele două vedete formează un cuplu din toamna anului 2013. Povestea lor a devenit publică la câteva luni după ce artistul a divorțat de Andreea Marin. Relația lor dura deja de doi ani, așa cum presa a menționat. Cei doi ar fi început să se vadă cu alți ochi odată cu participarea Laviniei la emisiunea de dans prezentată de artist în acea perioadă.

La câțiva ani după ce și-au oficializat relația, Ștefan Bănică a avut multe cuvinte laudative la adresa partenerei sale. „Îi mulţumesc Laviniei pentru faptul că-mi dă un echilibru, pentru că se adaptează situaţiei noastre. Ea este foarte bună prietenă cu copiii mei. Este extrem de important acest aspect pentru mine şi îi mulţumesc. Jos pălăria pentru ea”, a spus Ştefan Bănică la Dincolo de aparenţe, cu mai mulți ani în urmă.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre