Ce s-a ales de copilul manelistului Guță cu Narcisa

Ce s-a ales de copilul manelistului Guță cu Narcisa
Când vine vorba de fiul său, manelistul Guță nu are cele mai ușoare zile. Nicușor, fiul manelistului cu Narcisa, nu e deloc ușă de biserică.

Copilul manelistului Guță cu Narcisa nu e deloc ușă de biserică. Nicușor, fiul Narcisei, fosta iubită a manelistului, tocmai s-a ales cu o condamnare la 150 de zile de închisoare cu executare. Totul a pornit de la faptul că tânărul fusese condamnat într-un proces penal, în urmă cu un an.  La vremea respectivă, instanța a decis ca acesta să nu execute pedeapsa, dar să achite o amendă penală. Nicușor însă nu a plătit sancțiunea. Acum judecătorii au revenit, la cererea inițială a procurorilor, și au decis ca acesta să-și execute până la urmă zilele de închisoare.

Ce spune sentința

„În baza art. 586 C.proc.pen., admite sesizarea formulată de Biroul executări penale, având ca obiect înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii. În baza art. 63 alin. 1 C.pen., înlocuiește un număr de 150 zile-amendă neexecutate, stabilite în sarcina intimatului inculpat V. Ş. NICUŞOR prin sentinţa penală nr. 1093/02.10.2020 pronunțată de Judecătoria Focșani, rămasă definitivă prin neapelare la data de 02.11.2020, cu un număr corespunzător de zile cu închisoarea, respectiv 150 zile închisoare, pe care intimatul-inculpat urmează să le execute efectiv.

În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în hotărârea Judecătoriei Focșani.

Nicușor a fost prins la furat în Italia, dar a avut și alte probleme cu legea

Amintim că în urmă cu câteva luni, Narcisa a obținut un ordin de protecție împotriva propriului fiu. La vremea respectivă, fosta iubită a lui Guță relata că Nicușor a devenit agresiv după ce ea a refuzat să-i mai dea bani. Băiatul a ajuns să o amenințe cu un cuțit de bucătărie. Conform ordinului de protecție, Nicușor nu  avea voie să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de mama sa, Narcisa și nici să ia legătura în vreun fel cu aceasta. Restricția a avut o durată de trei luni.  În plus, Nicușor a fost trimis de judecători la un tratament medical împotriva dependenței de alcool.

Ce se va întâmpla cu copilul manelistului Guță cu Narcisa

Decizia instanței care impune executarea pedepsei cu închisoarea nu este însă definitivă și poate fi atacată cu apel în 3 zile de la comunicare. Amintim că Nicușor este un client mai vechi al instanțelor. El a avut probleme încă din adolescență.  În urmă cu mai mulți ani, copilul manelistului Guță cu Narcisa a fost prins la furat în Italia. El acționa ca hoț din buzunare. După ce a fost prins, tânărul a fost expluzat în România. De asemenea, a avut interdicție să intre în câteva țări din Europa din cauza acestor probleme.

Sursa foto: Instagram, YouTube