Nicolae Guță, de la sudor la om de afaceri. „Le ia banii la fraieri”

Nicolae Guță, de la sudor la om de afaceri. „Le ia banii la fraieri”
Doi ani s-a chinuit Nicolae Guță să-și facă afacerea vieții. I-a reușit și toată lumea a dat năvală.

Un vechi proverb românesc spune că ban la ban trage. Cum reușește Nicolae Guță să-și rotunjească veniturile.

Nicolae Guță, de la sudor la om de afaceri. „Le ia banii la fraieri”

Indiscutabil, Nicolae Guță e considerat regele manelelor, așa că afacerea pe care și-a făcut-o trebuia să poarte același nume. King Games este noul cazino pe care cântărețul l-a deschis recent la Petroșani, orașul lui natal. Ce-i drept, nu i-a fost ușor, Guță și familia lui pregătindu-se pentru marea deschidere timp de doi ani. Cum pandemia s-a mai potolit, acesta a considerat că e momentul cel mai potrivit și a dat drumul la distracție.

Shot-uri gratuite și animatoare pe cinste

Ca să-și atragă clienții, Guță a promis câștiguri mari, iar împătimiții jocurilor de noroc au dat năvală. Mai ales că au toate condițiile să se simtă ca-n sânul lui Avram, shot-urile fiind gratis și animatoarele frumoase ca niște cadâne.

Fiul lui Guță a avut o sală de păcănele

Familia lui Guță nu este însă la prima afacere de acest gen, pentru că Nicu, fiul lăutarului a avut o sală de păcănele în Gherla. Dar banii mulți vin însă din vânzarea de mașini second-hand  pe care băieții lui Guță le aduc din Germania. Ei dețin un parc auto, iar acest business le aduce mari bucurii.

De asemenea, Guță a investit și în afaceri imobiliare, atât în București cât și în Ilfov, Petroșani și Mamaia. Nicolae Guță este unul dintre cântăreții ce au pornit de jos în viață, acesta lucrând o bună perioadă la Căile Ferate Române Petroșani. Ulterior a fost sudor-instalator la Regia Apelor Petroșani. Extrem de talentat, la doar opt ani a urcat prima dată pe scenă, apoi a studiat un an și jumătate acordeonul la Școala Populară de Artă.

Sursă foto: cancan

Recomandarile noastre