Miliardarul excentric, după ce a fost bătut și jefuit, umblă la el doar cu mărunțiș

Miliardarul excentric, după ce a fost bătut și jefuit, umblă la el doar cu mărunțiș
Are o colecție de mașini de lux, majoritatea făcute la comandă, dar alimentează de 99 de lei. Ba, este și atent să nu depășească suma alocată bolidului Ferrari, de culoare roșie. E zgârcit, prudent sau a sărăcit milionarul excentric.

Nu îl veți găsi în nici un top al bogaților din România pentru că a avut grijă să își țină banii în locuri numai de el știute. Însă, este excentric, îi plac mașinile de lux, călătoriile prin lume. Reporterii EVZ l-au surprins la benzinărie. Ferrari de colarea roșie le-a atras atenția ziariștilor. Miliardarul a pus benzină de 99, 71 de lei, adică pentru 15 litri.

Miliardarul excentric, după ce a fost bătut și jefuit, umblă la el doar cu mărunțiș

Cu 100 de lei, unei astfel de mașini îi ajunge doar să răcească motorul și apoi să se reîntoarcă în stația de alimentare. Omul de afaceri nu și-a alimentat singur autoturismul de lux, ci l-a rugat pe unul dintre angajații benzinăriei, el doar dădea indicații și îi spunea acestuia când să se oprească: la 99.71 de lei, ca nu cumva să depășească bugetul 100, alocat pentru plimbarea din ziua respectivă.

Omul de afaceri deține doar mașini de lux a căror valoare este estimată undeva la 3 milioane de euro. Are un Aston Martin DBS Superlegerra de 350 000 de euro, un Ferrari Superfast 812 pe care a plătit 450 000 de euro, un Lamborghini Aventador de 400.000 de euro, un Rolls Royce Phantom Coupe în valoare de 450.000 de euro și un Bentley Azure de peste 300 000 de euro, scrie evz.ro, care prezintă și filmarea de la benzinărie.

La 28 de ani avea primul million de dolari. A început cu bișniță, apoi a fost acționar la Banca Românească, Banca Transilvania și Banca Albina, joacă la bursă. Acum se ocupă în special de afaceri cu fier vechi și imobiliare.

A fost prădat de 500.000 de euro

Dan Nicorescu a mâncat gândaci prăjiți, cârnați de măgar, creier de maimuță, fleici de zebră și file de balenă. Îi plac astfel de experiențe și a călătorit în toată lumea să aibă parte de aventuri. Însă, cea mai teribilă întâmplare i s-a întâmplat chiar acasă la el.

Anul trecut, în octombrie, exentricul milionar a fost jefuit și agresat în propria casă, ziua în amiaza mare. Hoții au intrat peste el în casă, crezând că Nicorescu doarme, însă au dat nas în nas cu omul de afaceri. Din păcate asta nu i-a speriat pe jefuitori și imediat a urmat o altercație, în urma căreia afaceristul a fost rănit și încătușat. După ce l-au mobilizat i-au furat mai multe bijuterii, bani și un ceas de mare valoare. Paguba s-a ridicat la 500.000 de euro.

Pentru operațiunea de prindere a tâlharilor a fost mobilizată o armată de polițiști. În cele din urmă a fost prins unul dintre făptași, un cetățean din republica Moldova căutat după ce a golit bancomate prin aruncarea lor în aer. Individul era antrenat și echipat ca-n filme pentru a comite atacuri în câteva secunde. Sursa: evz.ro


Dan Nicorescu, milionarul excentric, a făcut-o de oaie. La ce i-a folosit Ferrari de 450.000 de euro

Noua „jucărie” a miliardarului rus Roman Abramovich a costat 430 milioane de lire sterline

Recomandarile noastre