Dan Nicorescu, milionarul excentric, a făcut-o de oaie. La ce i-a folosit Ferrari de 450.000 de euro

Dan Nicorescu, milionarul excentric, a făcut-o de oaie. La ce i-a folosit Ferrari de 450.000 de euro
Se pare că milionarul excentric Dan Nicorescu a depășit experiența șocantă pe care a avut-o în octombrie 2020, când a fost torturat și jefuit în vila sa din nordul Capitalei. Acum se plimbă prin oraș cu o nouă iubită.

Omul de afaceri, îndrăgostit de mașini de lux și de domnișoare deopotrivă, a fost surprins în fotografii mergând la cumpărături  cu un Ferrari superb, în care și-a găsit locul și o tânără. Împreună au intrat intr-un magazin și au cumpărat brânză.

Faza a fost prilej de glume pentru că un milionar excentric, fie el și controversat, nu se duce cu Ferrari să-și cupere brânză de la „Alimentara” (n.r. așa i se spunea „(super)marketului” în vremea tinereții lui Dan Nicorescu), ci vine un curier cu o mașinuță acasă la milionar și-i aduce platoul cu brânzeturi fine. Evident, și cu telemea de oaie sau de vacă, dacă clientul are poftă de ceva autohton.

După o tură cu Ferrariul prin oraș, Dan Nicorescu s-a întors în vila sa unde, probabil, tânăra care-l însoțea i-a pregătit o salată de roșii cu brânză. Sau…invers, a pregătit-o el.

Este bine că milionarul a depășit urâta întâmplare din toamna anului trecut când, aflat tot în compania unei domnișoare, s-a trezit cu doi inși în casă. L-au bătut și l-au jefuit.

Astăzi, Nicorescu și-a luat măsuri de protecție. Astfel că niciun bandit, dacă ar vrea sa pătrundă în vila din nordul orașului, nu va face nicio brânză!

Jaf ca-n filme, comis de un tip care arunca bancomate în aer

Dan Nicorescu, în vârstă de 53 de ani, a fost funcționar la Banca Românească. Acum se ocupă în special de afaceri cu fier vechi.

Ziua de 20 octombrie 2020 a fost ziua cea mai neagră din existența lui Dan Nicolescu. Atunci s-a petrecut atacul.

„Astăzi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuinţa partenerului ei au pătruns doi bărbaţi necunoscuţi care, prin violenţă, i-au sustras o sumă de bani şi  bijuterii. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului  de către Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, urmând a fi stabilită situaţia de fapt şi de drept”, anunța, printr-un comunicat, biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

Pentru operațiunea de prindere a tâlharilor a fost mobilizată o armată de polițiști, iar reușita ofițerilor de la Capitală a fost o veste bună și pentru Moldova și pentru alte țări în care unul dintre cei doi  infractori a golit bancomate prin aruncarea lor în aer sau a săvârșit alte infracțiuni cu violență.

Individul care a a fost creierul jafului are 37 de ani, cu dublă cetățenie – română și moldoveană, era antrenat și echipat ca-n filme pentru a comite atacuri în câteva secunde.

Monica Tatoiu și-a tratat prietenii cu șampanie. Ce a sărbătorit femeia de afaceri