Monica Tatoiu este un exemplu pentru mulți oameni. Face ce vrea, călătorește în locuri exotice, face scufundări, a știut să câștige bani mulți ca femeie de afaceri competentă și serioasă. Când te gândești că a fost profesoară de Matematică!

Monica Tatoiu a fost profă de Mate

Monica Tatoiu este unul dintre oamenii de afaceri de succes de la noi. Mai mult, iubește moda și poate da oricând recomandări pe această temă.

A împlinit 65 de ani, ocazie cu care a petrecut în tihna din grădina casei, alături de o mână de prieteni.

De câte ori apare la televizor ne spune câte ceva despre viața ei plină de aventuri frumoase, dar și neplăcute. Așa am aflat și noi că a fost rebelă de mică. Voia să urmeze cursurile unei facultăți de design vestimentar, doar că tatăl său i-a spus că doar femeile ușoară au această meserie. După o viață în care a muncit mult pentru ce și-a dorit, acum se relaxează cum vrea.

”Învăţam, eram o elevă de notă 10, dar mergeam la discotecă, am făcut sex la 18 ani. Eu eram la Timişoara, iar Timişoara nu era ca Bucureştiul, din multe puncte de vedere. De exemplu, apărea LP-ul la München, şi a două zi îl ascultam în Timişoara. Era vremea Phoenix, apăruse Woodstock-ul, generaţia flower-power, deci apăruse şi sexualitatea ca luptă împotrivă sistemului”, a povestit Monica Tatoiu.

În 1980, era profesor debutant, cu un salariu de 1.360 de lei. ”Din prima mea leafă mi-am cumpărat un inel cu safire. Aveam o prietenă care m-a sfătuit să-mi iau ceva din primul salariu, ca să-mi amintesc”, a povestit femeia de afaceri.

Monica Tatoiu a împlinit 65 de ani, ocazie cu care a petrecut în tihna din grădina casei, alături de o mână de prieteni

A devenit om de afaceri de succes la 40 de ani

Deși este doctor în Matematică, Monica Tatoiu a părăsit catedra și a devenit unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri de la noi. Avea 40 de ani când a condus o firmă de cosmetice suedeză, abia venită la noi în țară. A câștigat bani mulți. „Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a adaugat ea. “Am fost cinci săptămâni în vacanţă, am înotat în fiecare zi câte două ore, mai mult sau mai puţin îmbrăcată. Mie nu îmi place costumul de baie, mă enervează. Schiez patru săptămâni pe ani, deşi am proteză la şold”, a mărturisit femeia de afaceri.

Cu toate acestea, nu face cheltuieli exorbitante. De exemplu, călătorește mult, dar se cazează la hoteluri decente, nu de lux, după cum a povestit.

Cât de mare este pensia ei?, au tot întrebat-o jurnaliștii. „Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit. Dau meditatiii pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal”, a spus Monica Tatoiu într-un interviu.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia special. Mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu iubește moda și poate da oricând recomandări pe această temă

A fost căsătorită de trei ori

Monica Tatoiu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, dar în tinereţe a reuşit să frângă multe inimi. Monica Tatoiu recunoaşte că şi-a trăit viaţa intens.

Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Femeia de afaceri a mai fost însă măritată. Primul ei soț al Monicăi Tatoiu a înșelat-o p chiar în noaptea nunții și a aflat despre infidelitate chiar de la tatăl ei.

„Terminasem anul întâi de facultate cu zece. Și m-am căsătorit pe 27 septembrie. Și în noaptea când era petrecerea mare, cucu toți șefii de universități. Eram fata lui tata. Și taică-meu l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta, în vestiar și nu mi-a zis. Și după trei luni, când i-am zis lui tata că divortez și nu ne potrivim mi-a spus despre întâmplarea din noaptea nunţii” a spus Monica Tatoiu la un post de televiziune.

Monica Tatoiu a povestit cum a venit pe lume fiul ei și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat

Monica Tatoiu a povestit cum a venit pe lume fiul ei și cu ce probleme de sănătate s-a confruntat. Victor are acum 26 de ani, lucrează în străinătate, iar mama lui spune că este mai înțelept decât ea. „29 martie 1994, era într-o marți, la ora 09:00, în Spitalul Universitar. Am făcut cezariană de frică, era să mor de la anestezie. Scoatem copilul mai repede cu cezariană. Mi-a spus că până dimineaţă copilul nu supravieţuişte. Am vrut să mă arunc de la etaj. Nu îmi e frică de moarte. Am vorbit cu fiul meu despre asta. Nu vreau înmormântare cu bocete cu din astea… Când simt că am o problemă mă eutanasiez”, a povestit Monica Tatoiu. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncțional. Monica Tatoiu s-a rugat mult atunci și a fost auzită.

De aproape 40 de ani este împreună cu soțul ei, Victor. Fac împreună vacanțe în fac scuba diving sau diverse sporturi acvatice. Nu s-au plictisit încă unul de celălalt și se bucură în fiecare zi de dragostea și respectul pe care și le arată reciproc.

„Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani. Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat „în adâncurile” vieții. Viață care câteodată este foarte periculoasă. Noi suntem înainte de toate prieteni. Îmi mănâncă ficații de 39 de ani. Dar ficatul se reface cu o viață sănătoasă. Îl ador pentru că îmi dă siguranță!”, a mai spus vedeta în același interviu.


Surpriză-surpriză, cu cine s-a iubit Florin Călinescu în liceu! Monica Tatoiu a păstrat secretul

Monica Tatoiu a fost jefuită la Veneția. Cine credeți că a scos-o din necaz?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp