Ce s-a ales de Jennifer Grey, actrița din “Dirty Dancing”. Din ce cauză și-a distrus cariera

Ce s-a ales de Jennifer Grey, actrița din “Dirty Dancing”. Din ce cauză și-a distrus cariera
Jennifer Grey a devenit celebră pentru rolul din filmul “Dirty Dancing”, unde a jucat alături de regretatul actor Patrick Swayze. La 33 de ani de la lansarea filmului care a rămas în istorie, fanii încă o țin minte pe tânăra de 27 de ani care a jucat rolul personajului “Baby” din celebra peliculă.

Sarah Jessica Parker și Sharon Stone erau ambele pe listă pentru a juca rolul fiicei ambițioase a medicului care dorea să schimbe lumea. Dar rolul lui “Baby” în vârstă de 17 ani, a fost în cele din urmă jucat de Jennifer Grey care avea 27 de ani pe atunci. 

Actrița a recunoscut la un moment dat că motivul pentru care se simțea atâta chimie fierbinte pe ecran cu Patrick a fost de fapt reprezentat de ciocnirile acestora din culise: “Eu cred că tensiunea este mult mai fierbinte decât simpla iubire. Și cred că a existat o dinamică foarte complexă între mine și Patrick în întregul film „, a spus Jennifer. 

Cancer la tiroidă și o operație care i-a distrus cariera

Sursa foto: Facebook

Jennifer s-a confruntat cu o mare traumă, începând de când ea și prietenul său de atunci Matthew Broderick au fost implicați într-un accident de mașină aproape fatal, cu doar câteva zile înainte de premiera Dirty Dancing. Ea a rămas cu o leziune a coloanei vertebrale și a suferit două operații în 2009, după ce medicii au descoperit că era aproape de a rămâne paralizată. Problemele nu s-au oprit aici, căci actriței i-a fost descoperită o tumoare canceroasă pe tiroidă, în timpul intervenției. Din fericire nu s-a răspândit și chirurgii au reușit să o elimine.

Pe plan profesional, cariera lui Jennifer s-a lovit o problemă dură în 1989, când a avut o operație la nas care a lăsat-o de nerecunoscut publicului: “Am intrat în sala de operație o celebritate și am ieșit anonimă”, a spus ea în 2012. „A fost treaba cu nasul. Voi fi întotdeauna această actriță faimoasă pe care nimeni nu o recunoaște din cauza unei trăsături la nas”, a încheiat aceasta, referindu-se la faptul că înainte publicul o recunoștea datorită nasului proeminent, care în urma intervenției a fost corectat și ajustat. 

Dar, după cum vedeți, tot frumoasă a rămas!

Cât de rău e bolnav Liviu Vârciu după ce s-a infectat cu Covid

 

Recomandarile noastre