Ce s-a întâmplat cu Bebeto la vizita autorităților de la Protecţia Copilului. Anamaria Prodan face dezvăluiri

Ce s-a întâmplat cu Bebeto la vizita autorităților de la Protecţia Copilului. Anamaria Prodan face dezvăluiri
Anamaria Prodan a făcut primele dezvăluiri după vizita autorităților de la Protecţia Copilului, care au mers la ea acasă pentru a investiga starea în care se află Bebeto, fiul minor al impresarei cu Laurențiu Reghecampf.

Impresara a vorbit în exclusivitate la România TV despre acest subiect, după parastasul pe care l-a organizat în memoria mamei sale, care ar fi împlinit, ieri, vârsta de 75 de ani.

În urma scandalului monstru, consumat, în parte, în plină stradă, dintre ea și Laurențiu Reghecampf, cu care Anamaria Prodan se judecă într-un proces de divorț, dar și în alte cauze, autoritățile s-au autosesizat. Așa cum vă amintiți, cei doi au ajuns să se bată pe stradă, scenele violente devenind inclusiv publice. Totul ar fi fost declanșat după ce, conform Anamariei Prodan, antrenorul a venit la ea acasă, în stare de ebrietate, pentru a-și lua fiul mijlociu, ca să participe la botezul fratelui său mai mic.

Ce s-a întâmplat cu Bebeto  când au venit reprezentanții de la Protecția Copilului

Impresara susține că reprezentanții autorității pentru Protecţia Copilului s-au autosesizat în urma scandalului și au venit să constate starea emoțională a minorului. Laurențiu Reghecampf junior, Bebeto cum e el alintat de părinți, are 14 ani. Vedeta mai spune că sunt doar nişte proceduri.

„Noi am fost o familie model şi aşa trebuie să rămânem, cu micile scăpări şi micile probleme pe care le are oricine. Suntem bine, şi eu, şi Bebe, şi toată familia. În legătură cu acel comunicat emis de Protecţia Copilului, sunt doar nişte proceduri pe care trebuie să le facă, aşa este normal, se autosesizează din oficiu, dar este ok. Copilul nu a văzut, nu a fost acasă, încercăm să le închidem şi poate, de această dată, avocaţii vor reuşi.

Bebe a înţeles, vine dintr-o familie puternică, expusă, aşa s-a născut, nu ştie cum este altfel, cum nici eu n-am ştiut cum este altfel. Întotdeauna noi avem discuţii şi îl iertăm pe tatăl lui, ne rugăm să îi fie bine. Când el va simţi că vrea să-l vadă, cu siguranţă o va face, eu nu o să forţez absolut deloc”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate la România TV. Impresara a mai spus că fiul ei nu se afla acasă la vizita autorităților.

Sursa foto: Instagram