Ce s-a întâmplat cu chelnărița care a salvat un băiețel de abuzurile părinților. Ce a declarat femeia

Ce s-a întâmplat cu chelnărița care a salvat un băiețel de abuzurile părinților. Ce a declarat femeia
O chelnăriță din Florida a salvat pe 1 Ianuarie un băiețel printr-un bilețel arătat discret. Acesta fusese victimă a abuzurilor mamei și tatălui său vitreg. Femeia salvatoare a dat primele declarații.

Chelnărița din Orlando, Florida, SUA, a salvat un băiețel pe 1 Ianuarie. Flaviane Carvalho era de serviciu la restaurant când la o masă s-au așezat un bărbat și o femeie împreună cu un băietel. Acesta era zgâriat între sprâncene și refuza să mănânce. 

Flaviane a observat că ceva nu era în regulă și, când părinții nu erau atenți, i-a arătat copilului un bilețel pe care scris ”Ai nevoie de ajutor? OK”. Acesta a răspuns că da și chelnărița a sunat la poliție. 

Torturi inimaginabile pentru băiețel 

La interogatoriul poliției, copilul a detaliat toate torturile pe care le îndurase din partea părinților săi. a mărturisit că aceştia îl legau cu curele de picioare şi de gât şi îl ţineau atârnat cu capul în jos de pragul uşii. De multe ori era imobilizat cu cătuşe şi lovit cu mătura pe o platformă rotativă. El a mai spus că îi este interzis de multe ori să mânănce, ca formă de pedeapsă. 

Wilson, tatăl vitreg, a fost arestat imediat la fața locului. Ulterior a fost acuzat de abuz asupra copiilor. Swann, mama copilului, a fost acuzată de neglijență, deoarece știa despre abuzuri. Aceasta nu a încercat niciodată să-l oprească pe bărbat sau să-i ofere fiului ei îngrijiri medicale. Ambii au ajuns la închisoare. 

Chelnărița care a salvat băiețelul, primele declarații

chelnărița salvat băiețel
Sursa foto: dailymail.com

Pentru chelnărița eroină care a salvat băiețelul s-a făcut o strângere de fonduri pe site-ul GoFundMe în urma căreia s-au strâns 27.0000 de dolari. Aceștia au fost dăruiți Flavianei în semn de mulțumire, mai ales că domeniul în care aceasta activează a fost grav afectat de pandemie. 

Femeia a dat și primele declarații, povestind cum s-a petrecut totul. Aceasta a spus că a sesizat zgârietura băiatului și faptul că nu mânca. A sunat la 911 și a povestit totul și poliția a venit la fața locului. ”Mă bucur că este în siguranță”, a declarat chelnărița.  

Cântăreața Bonnie Tyler a învățat să înoate la vârsta de 69 de ani după ce aproape s-a înecat

Recomandarile noastre