Ce scrie la Dan Capatos în buletin? Este căsătorit cu o frumoasă jurnalistă

Ce scrie la Dan Capatos în buletin? Este căsătorit cu o frumoasă jurnalistă
Dan Capatos este cunoscut de o țară întreagă și urmărit la miezul nopții, unde prezintă emisiunea mondenă Xtra-Night-Show. Jurnalistul are un simț al umorului peste măsură, este haios și curios. Știați cum se numește în buletin și cine este frumoasa sa soție?

Jurnalistul Dan Capatos este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală. Însă, știm că s-a împrietenit cu mulți dintre invitații săi, vedetele momentului. Îi trage de limbă fără ca aceștia să-și dea seama, îi face să râdă sau să plângă. Face cu adevărat show despre care a doua zi vorbește toată lumea.

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. De ani de zile prezintă emisiunea mondenă a nopții de la Antena 1. Că s-a numit Un show Păcătos sau Xtra-Night-Show, fanii emisiunilor mondene și-au încheiat seara pe Antena 1 de 25 de sezoane.

Dan Capatos este căsătorit cu o frumoasă jurnalistă

Prezentatorul de televiziune este de peste 20 ani cu aceeași femeie, Monica Andrei, tot jurnalistă. Dan Capatos şi soţia sa s-au cunoscut în anul 2000. Monica este foarte discretă şi apare foarte rar alături de soţul ei la evenimente mondene, preferând să îl lase pe prezentator să se expună.

Monica şi Dan Capatos au un băieţel, Andrei, dîn vârstă de zece ani
Dan Capatos este căsătorit de peste 20 ani cu aceeași femeie, Monica Andrei, tot jurnalistă

Monica şi Dan Capatos au un băieţel, Andrei, dîn vârstă de zece ani. Monica este de profesie jurnalist şi este o prezenţă mondenă rară. Întâlnirea dintre Dan Capatos şi Monica a fost ca o poveste de telenovelă. El era deja implicat într-o relaţie, iar ea urma să se mărite cu altcineva, ba chiar stabilise data nunții.

„A avut şi ea parte de expunere destulă, fiind jurnalistă mulţi ani. Aşa ne-am şi cunoscut, în redacţie. A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenităţi. Ne-am cunoscut în redacţia unui ziar care nu a mai apărut”, a povestit Dan Capatos.

”Şi eu şi Monica eram prinşi în alte relaţii. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Şi-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici, am ajuns la 20 de ani”, a povestit, la un moment dat, Dan Capatos despre cea care îi este parteneră de viață.

Dan Capatos a debutat ca jurnalist la Evenimentul zilei

Înainte să ajungă vedetă TV, Dan Capatos a activat și în presa scrisă. Evenimentul zilei sau Playboy România sunt doar două dintre publicațiile la care a activat de-a lungul timpului.

”Evenimentul zilei a fost catedrala mea profesională. Locul unde sute de «oițe rătăcite» eram aduse zilnic pe calea cea dreapta de păstorul presei românești, Ion Cristoiu.  Locul unde mă întâlneam cu «zeii» în care credeau cititorii: Sorin Roșca Stănescu, Gheorghe Voicu, Mirel Curea, Radu Tudor, Simona Ionescu, Dan Andronic, Alex Revenco și mulți alții. Locul unde mi-au fost iertate multe păcate ale vârstei mele de atunci (19 ani), dar și locul unde am făcut o sumedenie de fapte bune. Locul unde mă rugam ca acel vis să nu se termine niciodată: visul de a lucra printre idoli!

Evenimentul zilei a fost locul unde viața mea era viața colegilor mei, iar viața lor era de fapt și viața mea. Pentru că noi toți trăiam la Evenimentul zilei și pentru Evenimentul zilei. Le mulțumesc colegilor mei cu care mi-am împletit viața în acei ani, pentru fiecare strop pe care mi l-au dat din energia lor. Tot ceea ce sunt astăzi, dacă oi fi ceva, sunt datorită lor! Pentru că atunci, la 19 ani, mi-au arătat calea, adevărul, viața”, a scris Dan Captos, în iunie 2020, la a 28-a aniversare a ziarului care a revoluționat presa românescă după 1990.

Ce scrie la Dan Capatos în buletin?

Dan Capatos se numește în acte Daniel Teodor Capatos și s-a născut pe 25 mai 1973, la Ploiesti, Prahova.

Dan Capatos și-a început cariera în presă la 19 ani, la la Evenimentul zilei unde a ajuns în pozitia de șef al Departamentului Servici Secrete și Probleme Militare. A renunțat la cursurile de la TCM și s-a înscris la Jurnalism, ceea ce s-a dovedit a fi un lucru foarte bun, deoarece în paralel cu facultatea lucra și ca reporter la Evenimentul zilei. A plecat de la Evenimentul zilei ca să se angajeze la Playboy ca junior editor, dar a reușit să ajungă editor executiv.

Dan Capatos a prezentat emisiunea VDTV la Antena 3, apoi s-a mutat la Antena 1 unde a ajuns șef al Departamentului monden de la Observator. A prezentat emisiunea „Dimineața devreme”, împreună cu Cristina Cioran și Cristina Dochianu. În cele din urmă, a devenit realizatorul show-ului de noapte „Un show păcătos”, alături de Cătălin Bordea și Silviu Andrei.

Recomandarile noastre