Ce se întâmplă cu Eurovizionul? Producătorii au pregătit 3 scenarii

Ce se întâmplă cu Eurovizionul? Producătorii au pregătit 3 scenarii
Se pare că organizatorii celebrului concurs Eurovizion s-au pregătit intens anul acesta. Din cauza pandemiei de COVID-19 au fost făcute numeroase schimbări. Producătorii au pregătit trei scenarii.

Ce se întâmplă cu Eurovizionul? Concursul Eurovision 2021 va avea loc cu siguranță în luna mai a acestui an. Totuși, șefii încă nu au confirmat dacă va fi un eveniment „social distanțat” sau unul „virtual”.

Ce se întâmplă cu Eurovizionul

Evenimentul va avea loc cu siguranță pe datele de 18, 20 și 22 mai. Cu puțin peste trei luni, organizatorii Festivalului Eurovision 2021 au convenit asupra unei abordări determinate, dar realiste, în faza finală a pregătirilor.

Potrivit organizatorilor evenimentului, Eurovision speră să le permită tuturor concurenților să concerteze pe aceeași scenă. Producătorii fac planuri pentru diferite scenarii, doar în cazul în care acest lucru nu va fi posibil.

Supervizorul executiv al concursului Eurovision, Martin Österdahl, a făcut câteva dezvăluiri despre competiție. El spune că organizatorii fac tot ce pot pentru ca adunarea de la Rotterdam să continue. Ultimul anunț vine cu doar trei luni înainte ca evenimentul să aibă loc în Olanda, pe 18, 20 și 22 mai 2021.

În cel mai recent comunicat de presă, Österdahl a spus: „Concursul Eurovision va reveni cu siguranță în luna mai, în ciuda pandemiei. Dar, în circumstanțele dominante, este regretabil imposibil să organizăm evenimentul așa cum suntem obișnuiți”.

Se planifică 3 scenarii pentru Eurovizion

Potrivit organizatorilor evenimentului, există trei scenarii pe care le planifică acum. Scenariul B ar fi un eveniment „la distanță socială”. În timp ce scenariul C și D ar însemna că artiștii interpretează „live-on-tape” și nu călătoresc la Rotterdam.

„Suntem recunoscători pentru angajamentul și sprijinul din partea orașului Rotterdam și sprijinul continuu al tuturor radiodifuzorilor participanți. Sperăm foarte mult să ne putem aduna la Rotterdam în luna mai. Vom face tot ce putem în următoarele săptămâni pentru a realiza acest lucru. Cu o situație în continuă schimbare, ne luăm timpul pentru a ne asigura că putem găzdui concursul Eurovision în cel mai bun și mai sigur mod posibil”, a mai spus Österdahl.

Producătorul executiv, Sietse Bakker, a adăugat, de asemenea: „Rămânând flexibili cât de mult putem. Ne propunem să facem cel mai bun concurs Eurovision în aceste condiții. Obiectivul nostru principal este să aducem cei 41 de artiști la Rotterdam. Să cântăm cu toții pe aceeași scenă și să primim jurnaliști pentru a acoperi concursul.”

Întrucât organizatorii evenimentului nu au confirmat încă ce scenariu vor urma pentru eveniment, toți cei care au achiziționat bilete vor primi sumele rambursate luna aceasta. Mai târziu, oaspeții vor avea opțiunea de a-și răscumpăra biletele, în cazul în care organizatorii evenimentului convin asupra unui eveniment „social distanțat”.

Simptome care vă arată că ați avut deja COVID-19