Ce se întâmplă cu Lidia Buble? A luat-o pe câmpii sau face mișto de pițipoance și fanii lor? 

Ce se întâmplă cu Lidia Buble? A luat-o pe câmpii sau face mișto de pițipoance și fanii lor? 
Una din ultimele postări ale Lidiei Buble a incendiat imaginația fanilor, dar parcă tot nu ne dăm seama ce vrea să spună cu ea. S-ar împăca cu Răzvan sau și-ar găsi o altă relație ca să nu piardă simpatia publicului? Răzvane, fă ceva!

În curând se face anul de când Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus „Pa” după mulți ani de relație. El pare că și-ar fi refăcut viața, alături de o brunetă subțire la trup. Deși prima dată au fost fotografiați în toamna anului trecut, nu au „oficializat” relația. Încă nu se știe numele tinerei și nici cu ce se ocupă. De fapt, par că ascund momentele în care ies împreună. Singurele dăți în care au fost surprinși de fotograf au fost rare și, pe drept cuvânt, pot fi considerate excepții.

Ce se întâmplă cu Lidia Buble?

Pe de cealaltă parte, după despărțirea de co-prezentatorul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani, Lidia Buble a început să se dezbrace. E drept, are și ce arăta, nu obiectează nimeni. Și nici nu se supără nimeni. Vorba aceea, ce e frumos și lui Dumnezeu îi place.

Blondina cu voce de ciocârlie merge constant la sala de forță unde se antrenează serios, ca o profesionistă. Nu are fir de celulită, e toată numai forme și mușchi, asta pe lângă faptul că mama natură a fost darnică și a înzestrat-o frumos.

ce se intampla cu lidia buble

Fanii au admirat nuri, decoltee abisale, detalii de lenjerii intime deosebite. A rămas mereu întrebarea: pentru cine o face? Au existat și ceva speculații, dar nu s-au concretizat.

Sâmbătă, blondina i-a dat pe spate pe toți. Și-a postat pe Instagram posteriorul superb. Ar putea concura cu el la orice concurs de frumusețe. Zice că pare că ar fi la modă pozele de soare și plajă, dacă tot ninge afară, așa că ne arată ce bombeu are. Răzvane, fă ceva! Ce se întâmplă cu Lidia Buble, căreia, încă, așa cum bine știm, îi ești manager artistic?

Sursa foto: Instagram

Aplicația pentru educație sexuală destinată elevilor, în centrul unui scandal național. Părinții reacționează dur