Ce se întâmplă cu Patrizia și Francesco după ce au părăsit Asia Express. Mesaje către fani

Ce se întâmplă cu Patrizia și Francesco după ce au părăsit Asia Express. Mesaje către fani
Ce a trăit în Asia Express, pe Drumul Împăraților, alături de fiul său, Francesco, nu poate fi descris în cuvinte. Patrizia Paglieri e o mamă fericită.

Aventura din Asia Express i-au unit mai mult ca niciodată pe Patrizia Paglieri și fiul său Francesco.

Ce se întâmplă cu Patrizia și Francesco și după ce au părăsit Asia Express. Mesaje către fani

Simpatica Patrizia Paglieri și tânărul Francesco sunt mai mult decât mamă și fiu. Au devenit cei mai bun prieteni, iar un punct principal în relația lor atât de frumoasă a fost și momentul Asia Express. De când s-au întors din aventura vieții, cei doi sunt mereu împreună, merg la sală și se distrează și la cumpărături. Recent, cei doi au fost văzuți într-un mall din București, iar Patriziei pare că i-a priit plimbarea, pentru că a fost mereu cu zâmbetul pe buze.

Au fost extrem de mulțumiți de parcursul în Asia Express

Eliminarea din Asia Express n-a fost un motiv de supărare pentru cei doi. Din contră. Au fost foarte mulțumiți de tot ce au făcut în concurs și le-au trimis fanilor mesaje de mulțumire, pentru toată perioada cât au fost trup și suflet alături de ei și i-au încurajat.

„Grazie, vreau să mulțumesc tuturor pentru suport. A fost și rămâne cea mai frumoasă experiență din viața mea lângă Francy. Grazie!”, a notat Patrizia Paglieri, pe contul său de Instagram.

Francesco, mândru de mama sa

La rândul său, Francesco a afirmat că este extrem de mândru atât de mama sa cât și de faptul că au reușit împreună să le demonstreze tuturor ce echipă extraordinară fac. Cât privește experiența trăită, tânărul spune că nu va uita niciodată acele momente.

„În viață trebuie să ne cunoaștem limitele și în Asia Express limitele sunt în echipă și nu la singular. Mă bucur pentru cea mai minunată experiență din viața mea și mă bucur că a fost împreună cu mama. Am ajuns într-o etapă în care doar visam și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea voastră. Vă iubesc”, a spus Francesco, pe contul său de socializare.

Sursă foto: instagram