Ce se întâmplă cu recompensa oferită de Lady Gaga pentru găsirea buldogilor

Ce se întâmplă cu recompensa oferită de Lady Gaga pentru găsirea buldogilor
Întreaga planetă a suferit zilele acestea alături de Lady Gaga, disperată pentru pierderea celor doi buldogi ai săi. Așa cum bine știți, vedeta a oferit o recompensă uriașă pentru descoperirea mult iubitelor ei animale de companie.

Tatăl vedetei cere în continuare autorităților să investigheze cazul, pentru a descoperi tentativa de crimă și, în continuare e interesant de văzut ce se întâmplă cu recompensa oferită de Lady Gaga pentru găsirea buldogilor.

Lady Gaga a trecut printr-o dramă miercuri, după ce bărbatul care îi plimba câinii a fost împușcat, iar doi dintre buldogii ei au fost furați. Cântăreața era plecată la Roma, unde are filmări, când s-a întâmplat totul. Ryan Fischer, cel care plimba cățeii în momentul acela, a fost împușcat de patru ori în piept, înainte ca doi dintre cățeii lui Lady Gaga să fie furați – Koji și Gustav.

Artista a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi căței. Vedeta are trei câini. Al treilea, care era și el la plimbare, Miss Asia, fugise în momentul atacului şi a fost recuperat ulterior, arată Daily Mail.

Ce se întâmplă cu recompensa oferită de Lady Gaga pentru găsirea buldogilor

Buldogii francezi furați ai lui Lady Gaga au fost găsiți legați de un stâlp. Descoperirea a fost făcută de o femeie, al cărei nume nu va fi dat publicității.  Femeia va primi recompensa de 500.000 de dolari anunțată de Gaga.

Femeia misterioasă a găsit buldogii francezi furați de la Lady Gaga în Los Angeles, legați de un  stâlp. Surse de presă citate de TMZ arată că femeia ar fi recunoscut animalele din fotografiile publicate de ziare.  Ea a contactat o adresă de e-mail distribuită pe social media de Lady Gaga. De acolo i s-a spus să se îndrepte către cea mai apropiată secție de poliție.

Surse au mai declarat pentru TMZ că actrița „Star is Born” își va ține „cu bucurie” promisiunea de recompensă. Lady Gaga îi va oferi femeii 500.000 de dolari. Lady Gaga nu a comentat încă întoarcerea câinilor, dar se pare că a plâns de bucurie când a aflat că au fost găsiți în siguranță.

O femeie a adus câinii la secția de poliție a comunității olimpice din LAPD, chiar la nord-vest de centrul orașului, în jurul orei 18:00, a declarat căpitanul Jonathan Tippet, ofițerul comandant al diviziei de elită a jafurilor și furturilor din departament. Identitatea ei și locația în care au fost găsiți câinii nu vor fi dezvăluite pentru siguranța ei și din cauza anchetei în curs, a spus LAPD.

Eroul lui Lady Gaga a supraviețuit

Tatăl lui Gaga insistă și el. „Vreau să fie reținuți, astfel încât să fie judecați pentru agresiune și / sau tentativă de crimă”, a spus Germanotta sâmbătă dimineață despre bărbații care l-au împușcat pe Fischer. Fischer a fost dus la spital, dar acum se află într-o stare stabilă. Rănile sale au fost, din fericire, superficiale.

Și bunica cântăreței, în vârstă de 90 de ani, a sărbătorit revenirea câinilor, sâmbătă. „Am fost supărată că nepoata mea a fost supărată”, a declarat Angeline Germanotta pentru New York Post. „Mă bucur că au recuperat câinii și sper să fie în regulă”.

Suspecții la tâlhărie și împușcare sunt doi bărbați de culoare între 20 și 25 de ani, au declarat joi polițiștii. Detectivii LAPD  au asigurat publicul că „vor continua să investigheze pentru a se asigura că persoanele responsabile sunt în cele din urmă arestate și aduse în fața justiției”.

Descoperirea bruscă în găsirea câinilor a venit la doar câteva ore după ce Lady Gaga a rupt tăcerea asupra incidentului, numindu-și angajatul „un erou pentru totdeauna”. „În continuare te iubesc Ryan Fischer, ți-ai riscat viața pentru a lupta pentru familia noastră. Ești pentru totdeauna un erou”, a scris Lady Gaga într-o postare pe Instagram.

Cu doar șase zile în urmă, Fischer a postat un videoclip pe Instagram despre el însuși cântând puilor lui Gaga și a etichetat pagina oficială de Instagram a cățelului Miss Asia. El a postat anterior imagini ale câinilor în alte ocazii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valley of the Dogs (@valleyofthedogs)

Sursa foto: Instagram

Ce ținute șocante a îmbrăcat Celine Dion la Săptămâna Modei din Paris. FOTO