Ce ținute șocante a îmbrăcat Celine Dion la Săptămâna Modei din Paris. FOTO

Ce ținute șocante a îmbrăcat Celine Dion la Săptămâna Modei din Paris. FOTO
Celine Dion este de mult cunoscută ca fiind regina săptămânii couture la Paris, datorită ținutelor extravagante pe care le îmbracă. Iată ce ținute șocante a îmbrăcat Celine Dion la Săptămâna Modei din Paris.

Anul acesta, Săptămâna Modei din Paris ce a avut loc în  ianuarie, va putea fi urmărită între 1 și 9 martie doar digital, din cauza restricțiilor privind pandemia de coronavirus. Parisul atrage unele dintre cele mai mari vedete din lume, în special pe Regina Săptămânii Couture, Céline Dion. Doi stiliști renumiți au dezvăluit pentru Daily Mail ce ținute șocante a îmbrăcat Celine Dion cu ocazia acestui eveniment. 

Cu fiecare ocazie pe care o prinde, artista nu ezită să ne arate outfit-urile sale nebune și extraordinar de frumoase. Dion nu a fost mereu atât de asumată și „vocală” în ceea ce privește imaginea ei, dar putem observa cum, odată cu trecerea anilor, ea și-a maturizat stilul, dar și personalitatea. Cu ajutorul stiliștilor ei, Pepe Muñoz și Sydney Lopez, Celine a avut câteva apariții care au șocat. 

Ce ținute șocante a îmbrăcat Celine Dion. Costum de baie sub blazer 

Unul dintre cele mai revelatoare ansambluri a fost un costum de baie Off-White purtat sub un blazer asortat în timp ce participa la o zi de spectacole de modă. Costumul colorat imprimat cu graffiti a fost purtat inițial pe pistă de supermodelul Gigi Hadid, care are jumătate din vârsta lui Céline. „Este neînfricată”, a împărtășit Pepe, unul dintre stiliștii artistei. „Orice am propus, ea a spus:„ Să încercăm! S-o facem.”

Ulterior, cântăreața a apărut îmbrăcată într-o rochie Iris van Herpen, realizată din șuvițe roșii ondulate, creând efectul unei iluzii optice. Sydney a dezvăluit că Céline este nebună după haine și era deschisă la orice. Niciun articol vestimentar – sau lipsa acestuia – nu era interzis.

”A fost o ocazie uimitoare de a-i arăta pe cine iubim și pe cine vrem să prezentăm lumii”, au mai spus cei doi stiliști. Cei doi au mai mărturisit că ce fac ei e muncă serioasă. Astfel, au fost zile în care au schimbat-o pe Celine Dion și de trei ori pe zi. ”Au fost câteva zile când am schimbat-o de trei ori pentru că ne dădeam seama cât de intens o priveau oamenii”, au încheiat aceștia. 

Foto: dailymail

George Clooney și Julia Roberts într-un nou film, la 20 de ani după ce au jucat în Ocean’s Eleven