George Clooney și Julia Roberts într-un nou film, la 20 de ani după ce au jucat în Ocean’s Eleven

George Clooney și Julia Roberts într-un nou film, la 20 de ani după ce au jucat în Ocean’s Eleven
Veteranii de la Hollywood, George Clooney și Julia Roberts, fac echipă pentru o comedie romantică supremă.

George Clooney și Julia Roberts se vor reuni pe ecrane. Celebrul duo se reunește pe ecran pentru un nou film Ticket To Paradise. Vor începe filmările la sfârșitul acestui an, iar perechea va interpreta un cuplu divorțat care zboară în Bali pentru a-și opri fiica de la aceeași greșeală pe care au făcut-o ei cu 25 de ani înainte.

Filmul urmează să fie regizat de Ol Parker 

George Clooney și Julia Roberts se vor reuni pe ecrane. Filmul urmează să fie regizat de Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again) și compania de producție Clooney, Smokehouse Pictures este coproducătoare cu Red Om Films și Working Title din Roberts.

Organizatorii au spus că „proiectul s-a reunit rapid”. Serviciile de streaming s-au înconjurat în jurul filmului. Cu toate acestea, băieții de la Universal au spus că au văzut proiectul ca pe o caracteristică teatrală.

Relația dintre George Clooney și Julia Roberts

Clooney și Roberts au devenit prieteni apropiați după ce au apărut împreună pe ecran în Ocean’s Eleven din 2001. Într-un interviu din 2014 cu Vanity Fair, el a dezvăluit că a convins-o pe Julia să facă proiectul cu o factură de 20 de dolari, în ciuda faptului că nu o mai întâlnise niciodată.

„Am auzit [el și regizorul Steven Soderbergh] că făcea o poză de 20 de milioane de dolari în acel moment, așa că i-am oferit 20 de dolari”, a râs George Clooney.

George Clooney și Julia Roberts au vorbit și despre relația lor pe ecran și în afara ecranului. Clooney spunând că primul cuvânt care îi vine în minte atunci când se gândește la Julia este „elegant”. Amândoi au spus că apreciază sentimentul de prietenie pe platou: „Așa funcționăm, știind că aceasta este o echipă, o familie și un grup”.

Ce i-a apropiat pe Smiley și Gina Pistol. Nici nu te-ai fi gândit!