Demi Moore a afișat un look șocant la Săptămâna Modei din Paris. Ce a legat-o de Angelina Jolie

Demi Moore a afișat un look șocant la Săptămâna Modei din Paris. Ce a legat-o de Angelina Jolie
Demi Moore a afișat un look șocant la Săptămâna Modei din Paris. Actrița în vârstă de 58 de ani era total schimbată la față, în timp ce defila pentru Fendi. A luat-o pe urmele Angelinei Jolie?

Demi Moore a sosit în Franța împreună cu fiica ei, Scout Willis, și alte vedete pentru Săptămâna Modei la Paris. Actrița în vârstă de 58 de ani era total schimbată la față, în timp ce defila pentru Fendi. Demi Moore a afișat un look șocant la Săptămâna Modei din Paris.

Fosta soție a lui Bruce Willis și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare cu ultima apariție, chiar pe podiumul Săptămânei Modei. Înfățișarea acesteia amintește de Angelina Jolie în celebrul film ”Maleficent”. Fanii au speculat imediat că vedeta și-ar fi făcut o serie de operații estetice. 

Demi Moore a afișat un look șocant

Demi Moore a afișat un look șocant. Ce s-a întâmplat cu ea

Pe podiumul de defilare, Demi Moore a apărut într-o bluză neagră de satin, care îi evidenția decolteul, completată cu un tiv peplum. Detaliul șocant însă a fost observat pe chipul actriței, care era total schimbat. Fanii au început să speculeze imediat că Demi și-ar fi făcut operații estetice. Vedeta avea pomeții conturați într-un mod care amintește de Angelina Jolie în filmul ”Maleficent”. 

Demi Moore a afișat un look șocant

”Nu aș fi crezut că aia e Demi fără să văd titlul”, ”Fața ei chiar nu arată bine, dar nu îmi dau seama dacă e de la operațiile estetice sau e de vină machiajul”, ”Asta este autodistrugere totală. Este nesiguranță. De ce ți-ai face așa ceva?”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor îngrijorați. 

Nu este prima oară când se zvonește că vedeta s-a operat. În urmă cu 20 de ani, presa relata că Demi Moore și-ar fi făcut operații estetice în valoare de 250.000 de dolari la față și corp. ”Nu îmi place ideea de a-mi face operații estetice care să intervină cu procesul de îmbătrânire. Bisturiul nu te face fericită”, spunea Demi Moore la vremea respectivă. Aceasta a negat atunci acuzațiile cum că s-ar fi operat. 

Foto: Dailymail.com

Despărțire cu dramă în showbiz-ul românesc! Ea plânge și îl roagă pe soț să se întoarcă acasă

Recomandarile noastre