Povestea de dragoste dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a început cu peripeții. Actorul a fost la un pas de moarte

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a început cu peripeții. Actorul a fost la un pas de moarte
Se pare că povestea lor de dragoste a fost sortită eșecului încă de la început. Brad Pitt și Angelina Jolie au întâmpinat probleme grave de la prima escapadă împreună. Au trecut 15 ani de când celebrul actor s-a îndrăgostit de Angelina, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare „Mr. and Mrs. Smith”.

Întâlnirea dintre cei doi a dus la sfârșitul căsătoriei lui Brad Pitt cu Jennifer Aniston, după ce au fost priviți de către public ca un cuplu de aur. Pe măsură ce Brad și Ange s-au cunoscut mai intim, au plecat împreună în Africa, ceea ce a fost primul semn real pentru fanii lor că ar putea exista ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Brad Pitt a făcut meningită în timpul unui focar contagios, în Etiopia

Brad se alăturase Angelinei în călătoria din Etiopia, în Africa de Est, unde plecase pentru a finaliza adopția primului ei copil. În timp ce se aflau acolo, Brad a prezentat simptome asemănătoare gripei, îngrijorând pe toată lumea. Cu doar o lună înainte de călătoria lor, Ministerul Sănătății din Etiopia a raportat că cel puțin 40 de persoane au murit și 433 s-au îmbolnăvit de meningită extrem de infecțioasă. 

Din fericire pentru Brad, a fost diagnosticată cu meningită virală, dar cu toate acestea, la întoarcerea în Statele Unite, a fost înregistrat la clinica Cedars Sinai Medical Center.

Boala actorului nu a avut nicio legătură cu focarul etiopian, potrivit publicistului său, care a confirmat la momentul respectiv că Brad Pitt a fost „diagnosticat cu un caz ușor de meningită virală”.

El a trebuit apoi să se odihnească acasă după câteva zile de spitalizare, având simptomele unei meningite virale, care includ febră bruscă, dureri de cap severe și vărsături.

Din fericire, actorul și-a revenit complet, iar povestea sa cu Angelina a înflorit, ducând la o relație de 11 ani, urmând să adopte alți doi copii. De asemenea, ei au trei copii naturali.După o căsnicie de doi ani, cuplul se confrunta în fața instanței, luptându-se pentru custodia copiilor, înainte ca divorțul să fie finalizat.

Exclusiv. Ce uită mereu acasă Bianca Drăgușanu când merge la sport. În mod normal ar trebui lăsată afară

Recomandarile noastre