Ce se întâmplă, diseară, cu o echipă din Asia Express

Ce se întâmplă, diseară, cu o echipă din Asia Express
A noua etapă a celui mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Împăraților, a adus împreună coechipierii celor cinci echipe rămase în joc. După încă o provocare în care vedetele au luptat separat, reîntâlnirea partenerilor a fost presărată cu multe emoții și lacrimi: „De data asta eu am simțit că vin la Elwira, nu la Irina”, a spus Mihai Petre.

Diseară, de la 20:30, clasamentul final al etapei Asia Express va ține cont de nestematele pe care au reușit echipele să le adune până în acest moment, iar numărul lor se va dovedi decisiv. Mai exact, una din echipe va primi o șansă unică. Aceasta va avea drumul deschis direct spre Israel.

Astfel, ediția de luni seară, ce începe de la 20:30, pe Antena 1, va restabili ordinea clasamentului de pe Drumul Împăraților. La doar câțiva pași de finală, o singură echipă va obține pașaportul de trecere spre Israel, iar numele său va fi dezvăluit la începutul ediției.

În această etapă, numărul pietrelor prețioase pe care concurenții le-au adunat de-a lungul ultimelor două etape se va dovedi a fi extrem de important: „Aveam mari emoții, în mintea mea simțeam că am ajuns primii, dar nu știam ce s-a întâmplat pe parcurs. Voiam să aflu cât mai repede, nu mai suportam. E momentul decisiv”, va spune Emi tensionat.

Când are loc cursa pentru ultima șansă

În vreme ce un cuplu se va bucura de calificarea în ultima etapă a celui mai dur reality-show, ceilalți vor aștepta cu multe emoții verdictul Irinei, neștiind dacă trebuie sau nu să lupte în cursa pentru ultima șansă. „Dacă până acum știam foarte bine câte zile de cursă există, acum nu știm nimic. Cred că vom mai avea o zi de competiție, iar apoi cursa pentru ultima șansă va fi mâine”, sunt de părere Mihai și Elwira.

Ziua decisivă a etapei cu numărul nouă va stabili ordinea echipelor care vor lupta în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților. Cum va arăta ultima zi din Iordania și care sunt cuplurile de vedete ce se califică mai departe în competiție, telespectatorii vor afla diseară, de la 20:30, pe Antena 1, în cea mai nouă ediție Asia Express– Drumul Împăraților.