Ce se întâmplă în familia Osbourne. Avem fotografia momentului

Ce se întâmplă în familia Osbourne. Avem fotografia momentului
Veștile care apare în public din sânul familiei Osbourne sunt mereu năucitoare. Așa e și aceasta. Ultima știre o are în prim-plan pe „oaia neagră” a familiei, Kelly Osbourne.

Așa cum vă amintiți, aceasta a dus o viață cât se poate de controversată. La 13 ani era deja dependentă de heroină. Mai târziu a „trecut” pe medicamente, cum ar fi Vicodin. Fiica lui Ozzy Osbourne a reușit să stea câțiva ani departe de droguri, însă în timpul lockdown-ului pandemic, a recidivat. Ar acum i s-a întâmplat ceva ce îi schimbă viața.

Familia Osbourne se extinde. Kelly Osbourne, 37 de ani, așteaptă primul copil cu Sid Wilson de la Slipknot. Ea a anunțat prin intermediul Instagram că așteaptă primul ei copil și că este mai mult decât încântată să devină mamă în următoarele luni. „Știu că am fost foarte tăcută în ultimele luni, așa că m-am gândit să vă împărtășesc tuturor motivul… Sunt în culmea fericirii să vă anunț că voi fi mămică”, a scris ea în legendă la un set de imagini în care ține în mână fotografiile cu ecografii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

„Să spun că sunt fericită nu este suficient. Sunt extaziată!”, a continuat vedeta.

Relație de dragoste după zeci de ani de prietenie

Osbourne are în prezent o relație cu Sid Wilson, turntablistul de la Slipknot, care a comentat cu un șir de emoticoane cu inimioare sub marele anunț al iubitei sale, scrie Hollywoodreporter. Personalitatea de televiziune – care are două albume în Billboard 200 – a împărtășit anterior o imagine cu ea și cu artistul de heavy metal cu ocazia sărbătoririi Zilei Îndrăgostiților.

„După 23 de ani de prietenie, nu-mi vine să cred unde am ajuns! Ești cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche și sunt atât de profund îndrăgostită de tine Sidney George Wilson”, a scris ea pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

Fiica rockerului Ozzy Osbourne s-a destăinuit și în trecut despre dorința de a fi mamă în timpul apariției sale din 2021 la emisiunea Red Table Talk. „Mă simt foarte în urmă”, a spus ea la acel moment. „Ca femeie, mi-ar fi plăcut să fiu căsătorită și să am copii până acum. Fratele meu (Jack) are trei fiice. Mi-ar fi plăcut să am copii până acum, dar asta nu era în cărți pentru mine, încă”.

Sursa foto: Instagram