Cum a ajuns fiica lui Ozzy Osbourne dependentă de heroină la 13 ani

Cum a ajuns fiica lui Ozzy Osbourne dependentă de heroină la 13 ani
Heroina la 13 ani!  Kelly Osbourne, în vârstă de 36 de ani, spune că a apelat la droguri pentru că erau „mai  ieftine” decât anumite medicamente, cum ar fi Vicodin. Vicodin este un produs farmaceutic pe baza de acetaminofen si hidrocodon, administrat pentru ameliorarea durerilor moderate până la severe.

Săptămâna aceasta fiica lui Ozzy Osbourne a povestit cum a ajuns dependentă de heroină la 13 ani.  Fosta vedetă a reality showului Osbournes, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit de curând la  „Watch Red Table Talk cu Jada și Willow Smith” despre cele mai rele lucruri prin care a trecut în adolescență.

În timpul discuției, Kelly a dezvăluit cum a ajuns dependentă de heroină. O făcea pentru a economisi bani, deoarece drogul era mult mai puțin costisitor decât pastilele eliberate pe bază de rețetă, cum ar fi Vicodin și Percocet.

Sursa foto: Facebook

Vedeta, care a mai spus că a recidivat în timpul lockdownului de anul trecut, a povestit că problemele ei au început în adolescență când i s-a administrat Vicodin pentru o problemă medicală. „Am continuat să mă tot îmbolnăvesc și am avut un caz foarte grav de amigdalită.  Au ajuns să-mi facă o intervenție chirurgicală complicată și, după aceea, mi-au dat Vicodin”, a spus ea, conform Daily Mail.

Presiunea de a fi o stea din adolescență a fost prea mare, făcând-o să caute confortul pe care l-a primit de la Vicodin când avea doar 13 ani.

Cum a ajuns fiica lui Ozzy Osbourne dependentă de heroină la 13 ani

Tânăra povestește că totul a început de la momentul în care simțea că o voce din capul ei îi tot repetă „Ești grasă, ești urâtă, nu ești suficient de bună, nimeni nu te place, nu meriți nimic, oamenii care te plac, te plac doar pentru ceea ce sunt părinții tăi”. Când se droga  „dintr-o dată, fiecare voce a fost redusă la tăcere și mi s-a părut că viața mi-a dat o nouă șansă de a exista”, a povestit vedeta.

În prezent, Kelly arată mai bine ca niciodată. Ea a reușit să  slăbească 90 de kilograme în 2020. Kelly a mai dezvăluit că decizia de a renunța la droguri și băutură s-a întâmplat pe fondul lockdownului. „Eram singură , stăteam lângă o piscină și am văzut o doamna și un domn la un pahar de șampanie. Arătau foarte frumos și mi-am spus: Și eu pot să fac asta”. Doar că îndepărtarea de consumul excesiv de droguri si băutură nu a fost pentu o lungă durată.

Sinceritate: „Sunt dependentă”

Vedeta din Osbournes a vorbit cu Extra la sfârșitul lunii trecute despre recidivă, care a venit după lockdown, în timp ce viața socială a început să se deschidă din nou.

„Sunt acea fată care, atunci când totul merge grozav, trebuie să o comit puțin și să înrăutățesc totul în viața mea”, a spus Kelly, ai cărei părinți sunt celebri Ozzy și Sharon Osbourne.  „Sunt dependentă și am crezut că am suficientă putere să beau ca o persoană normală. Se pare că nu pot și nu voi reuși niciodată.

Asta este o problemă cu care voi lupta pentru tot restul vieții mele.  Nu va fi niciodată ușor. Am recidivat. Nu sunt mândră de asta.  Dar am revenit pe drumul cel bun. Este puțin cam greu să vorbesc despre asta, dar am promis întotdeauna că voi fi sinceră și puternică  în drumul meu spre recuperare”.

Sursa foto: Instagram