Ce face fiica lui Ozzy Osbourne după ce a dezvăluit că iar s-a lăsat de băut și droguri

Ce face fiica lui Ozzy Osbourne după ce a dezvăluit că iar s-a lăsat de băut și droguri
Fiica celebrului Ozzy Osbourne a avut prima ei ieșire publică, sâmbătă, de când a dezvăluit că a recidivat după aproape patru ani de abstinență.

Iată ce face Kelly Osbourne, fiica lui Ozzy Osbourne, după ce a dezvăluit că s-a lăsat de băut, de data aceasta definitiv. Vedeta, în vârstă de 36 de ani, care i-a asigurat pe fani că acum este „înapoi pe drumul cel bun” abstinența, a participat sâmbătă la o întâlnire la casa unui prieten. Însoțită de iubitul ei.

Simțindu-se în mod clar pe drumul cel bun, a scris pe Instagram „Păr nou!!  O perspectivă nouă!! Wow, uită-te la mine, mă simt ca o persoană complet diferită!”

Ce face Kelly Osbourne

Kelly a insistat că acum este „înapoi pe drumul cel bun” cu recuperarea ei spre abstinență. Și că a înțeles că trebuie să ia lucrurile la rând.

Vedeta TV a renunțat la alcool în 2017. Vorbind într-un videoclip vizualizat de cei 1,3 milioane de fani ai săi, Kelly a spus: „Este puțin greu să vorbesc despre asta, dar v-am promis mereu că voi fi sinceră cu voi în ceea ce mă privește și ce se întâmplă  cu mine pe drumul spre recuperare. Am recidivat, nu sunt mândră de asta, dar sunt din nou pe drumul cel bun și voi face un podcast săptămâna aceasta în care le spun tuturor despre ce se întâmplă și ce s-a întâmplat.”

Kelly a adăugat că ia lucrurile așa cum vin. A insistat că a vrut să le spună fanilor de recidivă, din dorința de a fi complet sinceră.  „Vă mulțumesc mult pentru sprijin și dragoste și veți auzi de mine în curând”. În 2020, Kelly a vorbit despre bătălia din trecut și a spus că obișnuia să ia atât de multe droguri împreună cu alcool. Și-a „îmbălsămat” corpul aproape în fiecare seară.

După 7 ture de dezintoxicare, nu credea că va trăi până la 35 de ani

Fostul copil teribil recunoștea că se îndoiește că va mai fi în viață la 35 de ani, după ce a abuzat în fiecare noapte de droguri si alcool. Kelly a recunoscut că a luat în mod regulat un cocktail de amfetamine, calmante și marijuana la apogeul desfrâului sau (foto).

Vedeta i-a spus prietenului ei DJ “Fat Tony” pe podcast-ul său, The Recovery: „Nu m-am gândit niciodată că voi trăi până la 35 de ani. Mulți dintre prietenii mei nu au reușit. Eram într-o ceață de mahmureală continuă.  Nu știu cum am făcut-o atâta timp cât am făcut-o.  Mi-am îmbălsămat corpul”.

Kelly Osbourne a fost la reabilitare de șapte ori și chiar a fost închisă într-o celulă căptușită pentru a depăși starea de sevraj. Ea a spus că s-a hotărât în 2017 și a decis că trebuie să se schimbe. M-am gândit: „Nu mai vreau să trăiesc așa. Am fost la terapie în primele șase luni, timp de aproximativ șase ore pe zi.  Am spus: „Dacă voi face asta, o voi face cu adevărat”, menționează Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Greșeli pe care probabil le comiți când te cerți cu partenerul tău. Cum să le eviți