Alex Velea iese pe interval. Strânge băieții și promite război

Alex Velea iese pe interval. Strânge băieții și promite război
Loredana Groza a pornit un adevărat trend. După ea, Alex Velea iese pe interval și promite război. Iubitul Antoniei a strâns băieții și a început promițător. A făcut sesiune foto.

Loredana Groza a „rupt” internetul în două, după ce a lansat piesa „Fericire”, alături de 10 dintre cei mai cunoscuți maneliști. „Fericire” a ajuns numărul 1 în Trending pe YouTube România, iar în urmă cu câteva zile a fost pe locul 8 în preferințele mondiale pe platforma anterior menționată, ceea ce reprezintă o premieră pentru România. Alex Velea nu a rămas indiferent la aceste realizări, astfel că iese pe interval și promite și el un nou proiect pe măsură.

Alex Velea iese pe interval. Pleacă la război, dar mai întâi face poze 

Cântărețul a postat pe rețelele sociale o imagine care a contrariat fanii și a stârnit comentarii amuzante. Îmbrăcat la modă, în tricou roz și ochelari de soare, Velea a pus de o ședință foto cu băieții, în studio. Pesemne că entuziasmul a fost mare, căci artistul a uitat să și anunțe cine sunt cei care apar în poza de grup. Bineînțeles, Florin Salam a fost imediat recunoscut de către fani în poză, însă restul nu au avut același noroc.

Despre ceilalți companioni „de război”, pe care Velea i-a strâns lângă el, nu se știe mare lucru. „O să sară țara-n aer!”, a scris Alex Velea în dreptul imaginii care probabil anunță un nou proiect muzical, demn să rivalizeze cu cel al Loredanei.  A sărit într-adevăr țara în aer, mai devreme decât se aștepta oricine. Însă n-a sărit țara, ci internetul. Și nu toată, ci doar o mică parte din ea. Și când spunem mică, ne referim la cei aproximativ 400 și ceva de internauți care au lăsat comentarii la postarea lui Velea. 

„Ăștia merg să ajute Ucraina la război cu Rusia” 

Reacțiile urmăritorilor sunt de-a dreptul comice. Lăsăm aici câteva, pentru posteritate. „Ăștia merg să ajute Ucraina la război cu Rusia”, „Florin Salam și câțiva fani de-ai lui”, „Mă neliniștește teribil faptul că pe lângă Velea îl recunosc doar pe Salam”. 

Lucrurile nu s-au oprit aici. Câțiva internauți s-au arătat vădit îngrijorați de lungimea melodiei, dar și de garderoba lui Alex Velea. „Oare chiar or sa cânte toți? cât o sa țină melodia, 60 min?”, „Tricou bărbătesc nu ai mai găsit?”, „Iese melodie sau documentar cu atatia oameni?:))”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor ce au văzut fotografia. 

Foto: Facebook

Submarinul dispărut în Indonezia, săptămâna trecută, a fost găsit. Tragedie la bord