Loredana Groza, imagini de infarct din Miami. Cum se distrează cântăreața. VIDEO

Loredana Groza, imagini de infarct din Miami. Cum se distrează cântăreața. VIDEO
Loredana Groza se află în vacanță în Miami. Acolo se bucură de viața de noapte pe care o are de oferit orașul, însă nu-și uită urmăritorii de pe Instagram. Cântăreața se distrează pe cinste.

Loredana Groza se află în vacanță în Miami alături de câțiva prieteni. Acolo și-a serbat zilele trecute ziua de naștere Dragoș Sprânceană, fost model pentru Cătălin Botezatu. Loredana a fost și ea invitată și a încins petrecerea. Lucrurile nu s-au terminat aici însă, căci cântăreața pare hotărâtă să bată recordul la petrecut. 

Lori se relaxează de peste o săptămână în Miami, Florida, acolo unde s-a bucurat de soare și plajă. Zilele trecute, cântăreața a făcut o plimbare pe un yacht și s-a bronzat. Imaginile le-a împărtășit cu fanii pe Instagram, iar aceștia au putut observa costumul de baie minuscul ales de divă, care îi punea în evidență formele apetisante. Imaginile de pe yacht au strâns peste 20.000 de aprecieri pe Instagram, comentarii îndrăznețe, dar preponderent pozitive. Semn că Lori știe ce să le ofere fanilor pentru a-i ține în priză.

Loredana Groza, petrecere în club în Miami 

În urmă cu 24 de ore, Lori a pornit petrecerea la deschiderea oficială a unui club din Miami, alături de prieteni. Experiența nu i-a fost suficientă și se pare că i-a deschis cântăreței apetitul pentru distracție. Astfel, recent Loredana a postat pe Instagram din nou imagini dintr-un club, de data aceasta cu altă vestimentație. 

Loredana Groza Miami

Probabil Lori a avut timp să meargă la hotel să-și schimbe hainele și să se echipeze pentru o nouă rundă de club, căci în ultima imagine postată pe rețelele sociale, vedeta apare într-o rochie mulată și cu mărgele lipite pe față, dansând și simțindu-se bine. Nu au lipsit nici fotografiile de la plajă, una de pe balcon care oferă și panoramă asupra orașului, dar și una cu o ținută îndrăzneață, dintr-un restaurant, care a stârnit și ea reacții din partea celor care o urmăresc. 

Foto: Instagram

Selena Gomez și-a mai adăugat un tatuaj, apoi a dezvăluit ce are de gând să facă în viitor