Selena Gomez și-a mai adăugat un tatuaj, apoi a dezvăluit ce are de gând să facă în viitor

Selena Gomez și-a mai adăugat un tatuaj, apoi a dezvăluit ce are de gând să facă în viitor
Cântăreața Selena Gomez, în vârstă de 28 de ani, și-a completat seria de tatuaje pe care o are pe corp.

Artista are acum o cruce discretă pe claviculă. Tatuajul a fost realizat de celebrul tatuator Keith Scott „Bang Bang” McCurdy.

Acesta nu este primul tatuaj pe care Selena Gomez îl are imprimat de la Bang Bang. Câteva dintre celelalte piese ale sale sunt creația artistei, inclusiv una dintre cele mai recente: cuvântul „Rare”, un semn către cel mai recent album al ei.

În 2014, tatuatorul Bang Bang i-a scris pe spate, sub umărul drept, niște cuvinte arabe, care se traduc prin „iubiți-vă mai întâi”. De asemenea, pe ceafă i-a gravat cifrele romane LXXVI.

15 tatuaje are acum Selena Gomez, inclusiv noua cruce, potrivit Page Six . Multe dintre ele reprezintă momente importante din viața ei, inclusiv data la care a făcut transplantul de rinichi (foto).

Primul ei tatuaj a fost o mică notă muzicală pe încheietura mâinii. Într-un interviu din 2012, Gomez a spus că s-a tatuat pentru că „muzica este o mare influență în viața mea”.

Ea a continuat: „Am fost botezată după o cântăreață, sunt cântăreață și am multe alte motive personale. Deci, asta am primit.”

Dezvăluire despre schimbarea meseriei

În martie, Selena Gomez a avut un interviu cu care Vogue a făcut coperta revistei din luna aprilie. Cântăreața a povestit despre lunga sa carieră atât în ​​televiziune, cât și în muzică. A dezvăluit și ce vrea să facă în viitor, planurile fiind deja făcute. Gomez vrea să se perfecționeze în actorie și să producă mai mult decât muzică.

„Este greu să continui să faci muzică atunci când oamenii nu te iau neapărat în serios”, a spus ea pentru revistă. „Am avut momente în care mi-am spus:„ Ce rost are? De ce continuu să fac asta? ” „Lose You to Love Me” am simțit că este cea mai bună piesă pe care am lansat-o vreodată, dar pentru unii oameni nu a fost suficientă. ”

„Cred că există o mulțime de oameni care se bucură de muzica mea și pentru asta sunt atât de recunoscătoare, voi continua, dar cred că data viitoare când voi face un album va fi diferit”, a adăugat ea. „Vreau să fac o ultimă încercare înainte să mă retrag din muzică”, a spus artista.

Ea a continuat: „Nici măcar nu am atins ținta a ceea ce vreau să fac. Piesele pe care le vreau sunt cele cu care am nevoie de ajutor. Abia aștept momentul când un regizor poate vedea că sunt capabilă de a face ceva ce nimeni nu a văzut vreodată. Este greu să continui să faci muzică atunci când oamenii nu te iau neapărat în serios. Am avut momente în care mi-am spus:„ Ce rost are? De ce continuu să fac asta? ” „Lose You to Love Me” am simțit că este cea mai bună piesă pe care am lansat-o vreodată, dar pentru unii oameni încă nu a fost suficientă”, a declarat Selena Gomez pentru Vogue.

Fiica lui Bill și Hillary Clinton, transformarea uluitoare. Chelsea a ales cel mai lung apartament din New York