Selena Gomez a prins curaj. Cântăreața le-a arătat fanilor cicatricea de la transplantul de rinichi

Selena Gomez a prins curaj. Cântăreața le-a arătat fanilor cicatricea de la transplantul de rinichi
Selena Gomez mai face un pas către maturizare, învață să se accepte și se dezvăluie lumii. Artista a postat pe rețelele de socializare o imagine în care își dezvăluie cicatricea operației de transplant de rinichi.

Prietena cea mai bună i-a donat un rinichi

Cântăreața a primit un transplant de rinichi de la prietena ei Francia Raisa în anul 2017, după ce a întâmpinat complicații din cauza bolii lupus. Selena Gomez a traversat un pod în căutarea auto-acceptării și a distribuit o fotografie cu cicatricea operației.

„Când mi-am făcut transplantul de rinichi, îmi amintesc că a fost foarte dificil să-mi arăt cicatricea la început. Nu am vrut să fie în fotografii, așa că am purtat lucruri care să o ascundă. Acum, mai mult ca oricând, mă simt încrezătoare în cine sunt și prin ce am trecut … și sunt mândră de asta”, a scris Selena Gomez în descrierea unei fotografii cu ea a îmbrăcată într-un costum de baie care afișează vizibil cicatricea de la operația pe care a suferit-o.

Francia Raisa s-a recuperat mai greu decât Selena Gomez după transplant

În anul 2018, Raisa și-a arătat propriile cicatrici de la procedura suferită din nobila decizie de a-i dona un rinichi lui Gomez și a spus că a trecut și prin crize de depresie după aceea.

„Și eu mă gândesc. Știam că se va întâmpla, aveam nevoie doar de timpul respectiv, pentru că era un lucru important. Așa că am închis telefonul și l-am sunat pe asistentul meu social și am fost supărată. Și mi-a spus că va fi greu. Destinatarul va străluci și se va recupera mult mai repede decât donatorul pentru că primește ceva de care are nevoie. Pierzi ceva ce nu trebuie să pierzi. Va fi greu. Și chiar a fost foarte greu. Eu și Selena am trecut amândouă printr-o depresie”, a povestit Raisa.

Selena Gomez a lăudat-o pe Raisa în timpul unui discurs de acceptare a unui premiului Billboard Woman of the Year din noiembrie 2017.

„Cred că Francia ar trebui să primească acest premiu. Mi-a salvat viața … Mă simt incredibil de norocoasă”, a spus Gomez la acea vreme.

Sursă foto: Instagram

Sfeterul de la bunica, noul „hit” în moda toamnei