Ce se mai aude acum despre emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D!

Ce se mai aude acum despre emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D!
Anunțul făcut de Kanal D în urmă cu o săptămână ne-a lăsat în suspans cu privire la data la care Denise Rifai, fosta realizatoare de la Realitatea Plus, va începe să se producă pe micile ecrane.

Știam cu siguranță doar că vedeta tv va fi surpriza acestei toamne cu emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” și care va fi conținutul cu care intenționează să ne uimească.

Emisiunea este realizată după un format internațional de succes, ni s-a dezvăluit. Jurnalista va aduce în fața telespectatorilor personalități marcante din diferite domenii de activitate pe care le va lua la întrebări în stilul care a consacrat-o în timpul alegerilor electorale de acum patru ani.

Vor fi sportivi, politicieni, cântăreți, medici, oameni de televiziune, actori și alții. Cu toții vor ajunge sub tirul întrebărilor jurnalistei, iar publicul va avea astfel ocazia să afle lucruri nespuse până acum, să descopere noi fațete ale celebrităților invitate în emisiune și să își facă o imagine cât mai complexă și aproape de adevar asupra acestora, ne-a informat în avantpremieră Kanal D despre cei care vor poposi în studioul lui Denise Rifai.

Acum a venit și anunțul cu privire la data la care trebuie să acționăm telecomanda și să mutăm pe Kanal D dacă vrem să o vedem pe Denise!

„40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată începând din 6 octombrie, în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D.

Așadar, de săptămâna viitoare, Denise Rifai se va bate pe audiențe în acel segment orar cu Mihai Gâdea sau cu Mircea Badea, pentru că la Antena 3 orele sunt variabile, cu Radu Banciu și cu filmele difuzate de Pro Tv și Antena 1.

Este o nouă etapă în viața mea profesională,  însă ce rămâne neschimbat este că voi fi aceeași Denise Rifai. Onestă,  mereu în căutarea adevarului în raport cu invitații mei, dar și cu publicul pe care îl iubesc atât de mult și de care îmi este foarte dor”,  spune Denise Rifai despre noul ei început.

Fără precedent. Cea mai bine plătită vedetă BBC cere să i se taie din salariu

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp