Ce semnifică buchetul de nuntă al lui Jennifer Lopez. Cât au costat verighetele

Ce semnifică buchetul de nuntă al lui Jennifer Lopez. Cât au costat verighetele
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în mare secret la Las Vegas, iar nunta a fost cu totul și cu totul specială.

Au ieșit la iveală primele detalii despre nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Ce rochie de mireasă a purtat cântăreața.

Ce semnifică buchetul de nuntă al lui Jennifer Lopez. Cât au costat verighetele

A așteptat 20 de ani, dar și-a văzut visul cu ochii. Jennifer Lopez s-a căsătorit cu iubirea vieții ei, Ben Affleck, în mare secret, în Las Vegas. Pentru cel mai frumos eveniment din viața ei, vedeta a optat pentru două rochii de mireasă, una dintre ele având o semnificație aparte. Prima rochie, care a purtat semnătura celebrului designer Zuhair Murad, are mâneci lungi, un decolteu în formă de inimă și un detaliu în jurul umărului. Superba creație are corset, o trenă lungă și un voal din dantelă.

„Doar o păstram și o păstram iar…”

Cea de-a doua a îmbrăcat-o o singură dată, în 2001, când l-a cunoscut pe Ben, pe platourile de filmare ale filmului Gigli. De atunci nu a mai scos-o din șifonier…  „Am această rochie de atâția ani și doar o păstram și o păstram iar, și iată că acum o port în ziua nunții mele”, a mărturisit celebra artistă.

Pentru că nunta a fost în grabă, sursele susțin că e posibil ca Ben să fi ales un sacou mai vechi, însă a arătat perfect. Mirele și mireasa nu s-au uitat la bani când au ales verighetele, iar experții au afirmat că bijuteriile au costat nu mai puțin de 10 milioane de dolari. Pentru buchetul de mireasă, Jennifer a optat pentru crini albi, care sunt simbolul purității și al iubirii complete.

„Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar”

«În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie.

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp”, le-a spus Jennifer fanilor, prin intermediul unui newsletter. Unde s-a semnat Jennifer Lynn Affleck.

Sursă foto: click