Ce și-a dorit Florin Salam să aibă pe masă, la nuntă. Dorința i-a fost îndeplinită fără comentarii

Ce și-a dorit Florin Salam să aibă pe masă, la nuntă. Dorința i-a fost îndeplinită fără comentarii
Opt ani au așteptat Florin Salam și Roxanei Dobre până să ajungă în fața ofițerului Stării Civile. Visul le-a fost împlinit pe plajă, la Mamaia.

Florin Salam și Roxana Dobre au făcut o nuntă ca în povești la malul mării, alături de cei mai buni prieteni.

Ce și-a dorit Florin Salam să aibă pe masă, la nuntă. Dorința i-a fost îndeplinită fără comentarii

Nuba, localul unde Florin Salam, Roxana Dobre și invitații lor s-au distrat pe cinste a fost decorat cu mii de flori albe, la fel ca și buchetul de mireasă care a fost din bujori albi. Cât privește meniul, regele manelelor a ales ca preparatele servite să fie cât mai originale pentru o nuntă.

Salam a vrut prepelițe la tigaie

”Am început de la 10.00 să pregătim meniul. Comanda lui Salam a sunat clar: două meniuri barbeque, unul pentru cununie și altul pentru seară. Am pregătit pentru cununie 2 viței de lapte, doi porci, doi berbecuți (batal). Apoi curcani, pui, fără număr, pe care i-am pus întâi la abur și apoi i-am rumenit, fiecare câte două ore.

Avem apoi jumări, șorici, pomana porcului, saramură de crap, cartofi la ceaun, mămăliguță la pirostrii, brânză de oaie și de bivoliță făcută în ferma noastră. Să nu uit că pregătim și un bulz tradițional, ca la mama lui acasă și, la cererea lui Salam specială, prepelițe la tigaie”, a declarat masterchef-ul George Proțap pentru Click.

Clătitele cu vișine, preferatele manelistului

De asemenea, de pe masa festivă nu a lipsit desertul preferat al lui Florin Salam, clătitele cu vișine, dar și gustoșii papanași, tiramisu și înghețata. În plus, toată lumea s-a bucurat de cele mai bune sortimente de plăcintă cu brânză dulce, sărată și cu dovleac.

Roxana, răsfățată cu o formație din Turcia

La capitolul muzică, Florin Salam s-a întrecut pe sine, iar pentru soția lui a făcut orice. Roxana a dansat pe ritmurile unei formații care a venit special din Turcia, dar și pe melodiile talentatei cântărețe Carmen Chindriș. În deschiderea petrecerii a cântat Jador.

Sursă foto: click