Nunta lui Florin Salam va avea loc peste 6 zile. Regele manelelor vrea un eveniment restrâns, „doar cu câteva sute de invitați”

Nunta lui Florin Salam va avea loc peste 6 zile. Regele manelelor vrea un eveniment restrâns, „doar cu câteva sute de invitați”
S-a tot vorbit până acum despre nunta secretă dintre Florin Salam și iubita sa, Roxana Dobre. Nimic mai neadevărat, evenimentul abia urmează.

Mai sunt doar câteva zile și cel mai iubit artist al României, Florin Salam, își va uni destinul cu cel al iubitei sale, Roxana Dobre.

Iubita lui Florin Salam a dat ultimele detalii despre nunta cu regele manelelor. Unde va avea loc marele eveniment

Într-un interviu pentru Fanatik, Roxana Dobre a dat ultimele detalii privind nunta cu Florin Salam. Frumoasa brunetă a povestit că evenimentul mult așteptat va avea loc pe plajă, pe data de 1 iunie și are emoții imense.

„Facem nunta și cununia civilă la mare”

”Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem nunta și cununia civilă la mare. Facem eveniment doi într-unul, vom face și cununia civilă, și cea religioasă, pe plajă. Pe 3 iunie e ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci, că dorim să fie ceva restrâns. Dacă tot sărbătorim ziua mea, de ce să nu facem și o mică petrecere, să ne și cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine”, a spus Roxana Dobre.

“Nu vom face nimic fastuos”

Cu ceva ani în urmă Florin Salam spunea că-și dorește o nuntă cum n-a mai fost în România, dar planurile s-au schimbat. Va fi ceva restrâns, unde vor participa doar prietenii apropiați și familia. ”Nu vom face nimic fastuos, vrem să fie cât mai intim evenimentul, așa cum am făcut și botezurile copiilor noștri.

Florin a fost cu ideea, el a zis că dacă e ziua mea să facem și nunta. Avem opt ani împreună deja, am trecut de cei șapte ani de acasă. Florin a profitat de ziua mea și a pus la cale tot ce e nevoie pentru a ieși un eveniment frumos, o petrecere reușită”, a mai spus bruneta.

Mireasa nu știe nici cine vor fi toți invitații

Cel care s-a ocupat de toată organizarea a fost Florin Salam, Roxana mărturisind că nu are idee nici cine sunt invitații, nici măcar cine le va cânta la nuntă. ”Florin s-a ocupat să îl cheme și pe primarul de aici (din Popești Leordeni, Petre Iacob n. red.), el va veni să ne cunune civil acolo.

La eveniment nu știu dacă va cânta cineva, cine va fi pe scenă, dar cum noi ne-am dorit o nuntă restrânsă, mă aștept la surprize. Nu știu nici măcar toți invitații. E restrânsă în sensul că vor fi vreo 150-200 de persoane, dar gândiți-vă că doar familia noastră are vreo 100 de persoane. Oricum, era complicat să facem o nuntă mare, totul a fost făcut în cea mai mare viteză, pe ultima sută de metri”, a povestit viitoarea mireasă.

Sursă foto: instagram