Ce spun Andreea Ibacka și Cabral despre a doua sarcină. „Ne pregătim de Haos x2”

Ce spun Andreea Ibacka și Cabral despre a doua sarcină. „Ne pregătim de Haos x2”
Au anunțat că vor deveni pentru a doua oară părinți și au primit felicitări pe bandă rulantă. Ce spun Andreea Ibacka și Cabral despre a doua sarcină. „Ne pregătim de Haos x2”.

În această toamnă, Andreea Ibacka va deveni mămică pentru a doua oară. Ce au declarat vedeta și Cabral despre a doua sarcină. „Ne pregătim de Haos x2”

Ce spun Andreea Ibacka și Cabral despre a doua sarcină. „Ne pregătim de Haos x2”

Nimic nu se compară cu venirea pe lume a unui copil. Andreea Ibacka și Cabral trăiesc un moment extraordinar și abia așteaptă să vină toamna și să-și strângă în brațe bebelușul. Interpreta Monei Andronic din serialul „Adela” a făcut primele declarații cu adevărat emoționante.

„Suntem mega fericiți și entuziasmați la gândul că vom fi din nou părinți! Iar acum că vorbim despre asta, ar fi cazul să ne și obișnuim cu ideea. Fotografia de anunț ne caracterizează foarte bine, pentru că viața cu copii mici este minunată, dar nu arată așa cum vezi în general pe Instagram!”, a declarat vedeta.

„Totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel”

Cea mai fericită pare să fie însă Namiko, micuța Andreei și a lui Cabral, de doar trei anișori, care vrea să aibă cât mai repede un partener de joacă. „Cât despre sarcină, totul decurge perfect, bebe este sănătos și măricel, iar noi suntem foarte recunoscători pentru o așa binecuvântare.

Namiko abia așteaptă un partener permanent de joacă, iar noi suntem relaxați, de data aceasta avem temele făcute, infrastructura pusă la punct. Așteptăm să vină toamna!”, a declarat Andreea.

”Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…”

La rândul său, Cabral a mărturisit că sarcina nu a fost premeditată, de aceea bucuria a fost și mai mare. ”Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. (…) Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine.

Acum e și mai relaxată, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările.Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…” a afirmat Cabral, în exclusivitate pentru protv.ro.

Sursă foto: instagram, avantaje.ro

 

Recomandarile noastre