Alexandru Cumpănașu, președinte al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), a ținut să împărtășeasc marea veste cu toți cei care îl urmăresc. Acesta a anunțat că i s-a născut un fiu. A distribuit inclusiv poze cu nou-născutul, dar și cu mămica lui, femeia care l-a făcut atât de fericit pe Cumpănașu.

„Dragi prieteni, mi-ați fost mai mult decât o familie în anul care a trecut! Mi-ați fost alături în toate bătăliile și greutățile! Așa că astăzi împărtășesc cu voi și o imensă bucurie: S-a născut ALEXANDRU TUDOR CUMPĂNAȘU, chiar acum, 3,920 kg, 53 cm! Sănătos și voinic! Nu mă lasă medicii 3 zile să îl văd și pentru asta îi urăsc pe unii, dar poate este mai bine pentru sănătatea lor așa!

Îi mulțumesc soției mele care este de o bunătate rară și un înger trimis de Dumnezeu în viața mea (pe care știu că foarte mulți ați ajuns să o îndrăgiți deja) pentru TOT și îi spun așa: „Simona, te IUBESC enorm. Îmi pare rău pentru toate greutățile prin care a trebuit să treci în acest an și toate jignirile, răutățile, hărțuirile și amenințările primite datorită războaielor mele cu SISTEMUL, interlopii, pentru Alexandra și pentru ADEVĂR.

Ai fost și ești cel mai curajos, modest și frumos om de pe pământ. Bunătatea inimii tale nu are egal! Sunt foarte emoționat și nu mă pot concentra. Însă AICI mi-am găsit a doua familie alături de cumpănași, de oamenii care ne iubesc și îi iubim.

Vă mulțumesc și dumneavoastră, membrii Grupului de Facebook „STOP Abuzurilor asupra romanilor: Alături de Cumpanasu”. Cei aproape 70.000 de români ne-ați dat puterea mie și Simonei să continuăm lupta, dar și să ducă sarcina cu bine până la sfârșit. VĂ IUBIM! Acum, cu 2 fete și 2 băieți sunt nu doar un tată fericit, ci și un tată împlinit. Îi doresc lui Alexandru doar să fie sănătos, fericit și să se bucure de viață!”, a scris, entuziasmat, Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Cumpănașu s-a implicat în cazul dispariției nepoatei sale

Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidențiale și acuzat de fraudă cu fonduri europene a devenit extrem de vizibil în contextul ororilor de la Caracal. Nepoata sa, Alexandra Măceșanu, care este una din victimele lui Gheorghe Dincă, e dispărută de mai bine de un an și nu se știe dacă mai trăiește sau nu. În cauză, declarațiile celui pus sub acuzare au devenit contradictorii.

Procesul dosarului Caracal a început miercuri, 21 octombrie, însă acesta a avut loc cu ușile închise. Avocatul familiei Melencu a scos la iveală detalii importante din dosar. Potrivit lui, este nevoie de o solicitare de disjungere a cauzei Alexandrei Măceașnu, principala motivaţie fiind aceea că situaţia adolescentei Alexandra Măceşanu este diferită de cea a Luizei Melencu.  În cazul în care lucrurile nu se separă, procesul s-ar prelungi foarte mult.

Sursa foto: Facebook / Alexandru Cumpănașu

Traian Băsescu, mai vesel de când are nepoți. Poze de colecție

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri