Ce surpriză neașteptată au avut Cosmin și Eliza Natanticu la Asia Express

Ce surpriză neașteptată au avut Cosmin și Eliza Natanticu la Asia Express
Finalul etapei cu numărul șase a trimis trei echipe în prima cursă pentru ultima șansă disputată pe teritoriul Georgiei. Aceasta este a doua țară de pe Drumul Împăraților.

Pe un traseu plin de provocări și adrenalină, Mihai și Elwira Petre, alături de Cuza și Emi, cele două echipe ce au intrat automat în joc, dar și Cosmin și Eliza Natanticu, cuplu ales în urma sesiunii de vot, au luptat umăr lângă umăr pentru a-și securiza locul în următoarea etapă a competiției.

Telespectatorii au urmărit în număr mare ultima ediţie a stage-ului cu numărul şase, emisiunea impunându-se, din nou, ca lider de audienţă atât la nivelulul publicului comercial, cât şi la nivel urban.

Surpriză maximă pentru Cosmin și Eliza Natanticu

Punctul culminant al emisiei, aflarea verdictului, a fost în favoarea echipelor formate din Mihai Petre și Elwira, dar și Emi și Cuza, primele două cupluri de vedete ajunse la Irina Fodor. Pentru Eliza și Cosmin Natanticu, emoțiile au fost la cote maxime. Soarta lor a stat doar în culoarea diamantului din cutia securizată. „Deja mă gândeam cu ce se pleacă din Georgia spre București, dacă mergem cu mașina sau cu avionul”, a spus Cosmin în momentul tensionat al ediției.

Dar, au fost norocoși. Culoarea verde a diamantului le-a asigurat celor doi un pașaport de trecere în etapa următoare. „Irina ne-a omorât cu emoțiile astea! A fost o descărcare și mai mare, am mușcat din buze ca să nu plâng pentru că nu voiam să le dau o satisfacție celorlalți.

Nu a existat nicio echipă de pe margine care să nu fi votat cu noi doi. Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că dacă o echipă puternică ar fi primit piatra verde, iar noi eram pe margine, ne-am fi ofticat, pentru că este clar că îți dorești ca ei să plece ca tu să ai mai multe șanse. Asia Express continuă cu noi în stage 7!”, au spus cei doi.

Asia Express- Drumul Împăraților continuă cu etapa cu numărul șapte, ultima de pe teritoriul Georgiei, duminică, de la 20:00, luni, marți și miercuri, de la 20:30, pe Antena 1.