Patrizia Paglieri de la Asia Express e o fricoasă. Doar de injecții nu se teme

Patrizia Paglieri de la Asia Express e o fricoasă. Doar de injecții nu se teme
La 50 ani, chef Patricia Paglieri arată extraordinar. Bruneta are și un secret pe care cum l-a dezvăluit tuturor.

Jurat în show-urile culinare și concurent la Asia Express, Patrizia Paglieri a ajuns una dintre vedetele cele mai iubite.

Patrizia Paglieri de la Asia Express spune adevărul. Ce intervenții estetice și-a făcut

Originară din Italia, Patrizia Paglieri e, la 50 de ani, mai frumoasă ca niciodată. Și pentru asta nu face aproape nici un efort. În exclusivitate pentru Cancan, aceasta a explicat cum reușește să se mențină în formă. Patrizia spune că niciodată nu s-a îngrășat când a gătit, pentru că de cele mai multe ori se sătura doar de la miros. În plus, e mulțumită cu ea și a știut dintotdeauna să se pună în valoare.

„În ultimii doi ani nu am stat foarte mult în bucătărie și a fost foarte ușor să-mi păstrez aceeași greutate. Nu am mai gătit toată ziua! Oricum, și atunci când stăteam în bucătărie nu mă îngrășam. Mă săturam doar de la miros și nu gustam încontinuu”, a mărturisit bruneta.

Ar fi vrut să-și pună silicoane

Ca orice femeie însă și Patrizia și-ar fi dorit să aibă sânii perfecți, ba chiar i-a încolțit ideea la un moment dat să apeleze la ajutorul unui medic estetician. Dar a ținut-o în loc frica de durere, așa că a renunțat. „Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut,  dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă. (…)

Pentru mine nu e așa important aspectul fizic. Contează doar așa cum contează pentru orice femeie, dar eu și dacă n-am sânii perfecți nu-mi afectează meseria, nici relația cu partenerul. Îmi convine și așa, îmi pun un sutien mai bun și am rezolvat problema!  Nici faptul că sunt în lumina reflectoarelor nu m-a impulsionat să merg în zona asta, pentru că nu mă dezbrac și nu fac show culinar în costum de baie”, a explicat aceasta.

Își face injecții cu acid hialuronic odată la câteva luni

Există însă un lucru la care nu renunță și odată la câteva luni se reîmprospătează și își face injecții cu acid hialuronic sau botox.

„Singurele lucruri la care sunt atentă sunt următoarele: să nu mă îngraș și puțin la față să-mi fac niște injecții. Eu sunt foarte bine cu mine, am și o vârstă și nu vreau să arăt de 20 de ani. Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni”, a mai spus bruneta.

Sursă foto: instagram