Lidia Buble pe Drumul Împăraților cu păpușa cheală

Lidia Buble pe Drumul Împăraților cu păpușa cheală
Numărătoarea inversă pentru premiera sezonului 4 Asia Express a început. Reprezentanții postului TV au anunțat că marea premieră va avea loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la 20:00.

Experiența celui mai dur reality-show a început cu provocări încă din momentul în care vedetele și-au pregătit bagajele pentru cursa vieții lor, dar acum toată lumea va vedea ce făcea Lidia Buble pe Drumul Împăraților cu păpușa cheală.

Așa cum Rețete și Vedete a scris, Lidia Buble nu a plecat singură în această experiență. Ea a făcut pereche cu sora ei. În plus, a luat cu ea, o păpușă Barbie.

Pe lângă haine și accesorii, Lidia Buble mai are o mare pasiune. Pe aceasta și-a descoperit-o în copilărie. Și tot de atunci o cultivă.  Artista „vânează” păpuși Barbie. Are deja o colecție impresionantă, depozitată parțial la ea acasă și parțial la părinți.

„Eu când eram mică visam o garderobă, dar nu pentru mine, ci pentru păpușile mele Barbie, pentru că eu colecționez păpuși. Și în momentul de față strâng păpuși Barbie. Stau, le vânez, le caut pe internet. E nebunie mare cu păpușile. Asta visam când eram mică, să am multe haine pentru păpușile mele”, a povestit Lidia Buble într-un interviu, în urmă cu doi ani. Încă de atunci recunoștea că nu știe numărul acestora.

Ce făcea Lidia Buble pe Drumul Împăraților cu păpușa cheală

Păpușa Bucuria, așa cum a denumit-o cântăreața, face parte din colecția impresionantă de păpuși Barbie pe care Lidia Buble o are acasă: „Sunt înnebunită după ele! Le vânez pe internet, le caut, le colecționez. Cea pe care am luat-o cu mine în Asia este un model unicat, pentru că nu are păr”, a mărturisit vedeta. „Bucuria” a fost elementul indispensabil din rucsacul Lidiei pe tot parcusul experienței sale de pe Drumul Împăraților, mai mult, Lidia mărturisind că a și dormit cu păpușa în fiecare noapte.

Asia Express sezonul 4

Din 18 septembrie, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cum au făcut față Lidia și Estera Buble celui mai dur reality-show. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, surorile au fost nevoite, ca și ceilalți concurenți, să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se schimbă de la o zi la alta.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină în cel de-al patrulea sezon al celui mai dur reality-show.

Spre bucuria celor din fața micilor ecrane, prima săptămână de difuzare va avea 5 ediții consecutive. Marea premieră a sezonului 4 Asia Express poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20,21 și 22 septembrie, de la 20:30.