Actorul seriei James Bond are una din cele mai vechi căsătorii din Hollywood. Pierce Brosnan, în vârstă de 67 de ani, a sărbătorit, vineri, cea de-a 57-a aniversare a soției sale, Keely Shaye Smith. Actorul s-a fotografiat lângă soția sa, având pe fundal opera de artă pe care i-a făcut-o cadou de ziua ei: o pictură cu un scaun.

Cărunt deja, dar foarte atrăgător în continuare, Brosnan și-a etalat pieptul bronzat sub cămașa albă. Și soția sa, Keely și-a arătat, de asemenea, strălucirea bronzată în timp ce se apropie de Pierce cu un pahar de cocktail în mână. Nu e machiată și, în ciuda vârstei, etalează o frumusețe naturală impresionantă.

Urări emoționante de la prietenii celebri ai actorului

Pierce a împărtășit cu fanii de pe o rețea de socializare pictura vibrantă pe a creat-o pentru iubita sa soție și a subtitrat la seria de imagini: „La mulți ani Keely draga mea, mulțumesc lui Dumnezeu pentru tine, inimă de înger ce ești. Câteva picturi în această zi, cu dragostea mea. „Primăvara” e încă în lucru!  … „Vechiul meu scaun”.

Prietenii săi celebri, vedete de Hollywood și nu numai,  au trimis și ei urări emoționante de ziua lui Keely. De exemplu,  Sean Maguire a scris: „Nu te-am cunoscut niciodată, dar vă iubesc pe amândoi. La multi ani!” Actrița Julianna Margulies a scris și ea: „La mulți ani Keely”, însoțită de emoji cu baloane și confetti.

Una din cele mai vechi relații din Hollywood

Cuplul Pierce – Kelly, care s-a căsătorit la mănăstirea Ballintubber din Mayo, Irlanda, are doi copii: un fiu, Dylan, de 23 de ani, și o fiică, Paris, de 19 ani.

Pierce l-a felicitat recent pe Dylan pentru absolvirea Universității din California de Sud. Vedeta de film a împărtășit fotografii cu fiul său în ținuta completă de absolvire în timp ce își sărbătorea realizarea. „Felicitări Dylan pentru absolvirea și realizările academice la USC School of Cinematic Arts, a scris Pierce alături de fotografiile cu Dylan, în vârstă de 23 de ani. Mergi în această lume nouă și fă-o a ta. Fii neînfricat, curajos și generos. Cu drag, tata”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce credeți că face acum Viviana Sposub? Iată cine e bărbatul secret din viața ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp