Mihaela Rădulescu este considerată o ”divă”, o mare vedetă.  Și ea face eforturi să nu își piardă acest statut. Vine cât de des poate în țară, are grijă să nu își arate anii. Recent a mărturisit că a învățat lecția cea mai important în viață: să facă ce îi place, fără să țină cont de ce spus alții despre ea.

Ce va face Mihaela Rădulescu de ziua ei, pe 3 august

Mihaela Rădulescu împlinește 52 de ani, pe 3 august. A învățat să se bucure în fiecare zi de viață. Spune că este foarte activă. ”Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantităţi mari, nu stau nemâncată mai mult de trei ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie şi nu uit de mine”, spune Mihaela Rădulescu.

Anul trecut, de ziua ei, a petrecut online. ”Am avut un super party online, de ziua mea, pe Instagram. Familie, prieteni, colegi, au fost mai toți cei dragi, care m-au făcut să zâmbesc (sau să bocesc) toata ziua. Toți avem nevoie să adunam saci de energie pozitivă, zâmbete, cuvinte mari sau doar calde, urări pe care să le simțim din suflet… Cu toată distanța asta socială și regulile ei, m-am simtit mai aproape ca niciodata de oameni dragi, cu care mă văd rar, pentru că locuim în țări diferite. Multumesc fiecarui OM care s-a gândit la mine și care a simțit să mă facă fericită. Uuuuf, cât de mult contează!”, spunea anul trecut Mihaela Rădulescu.

De altfel, vedeta nu este obișnuită să își serbeze ziua de naștere cu mult fast. Vedeta a mărturisit că îi este greu să organizeze petreceri de ziua ei, deoarece în această perioadă toți prietenii ei pleacă în concedii. De mulți ani, a decis să-și serbeze ziua de nume în noiembrie, de Sf. Mihail și Gavril.

Mihaela Rădulescu împlinește 52 de ani, pe 3 august. A debutat în televiziune în 1994

Cum se menține Mihaela Rădulescu

”Arăt cum arată multe femei la vârsta mea, mai ales cele care se îngrijesc temeinic, fac sport şi sunt iubite. Nefericirea încurcă groaznic metabolismul, cam tot atât de mult ca lenea. Sunt mega-activă şi mă trezesc cu chef de viaţă, cu zâmbete, cu energie bună. Nu ţin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantităţi mari, nu stau nemâncată mai mult de trei ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool.

Râd cu orice ocazie şi nu uit de mine”, spune vedeta. Mihaela Rădulescu a confirmat că s-a schimbat cu ajutorul esteticienilor: „Ce mi-am dorit să fac am făcut. Şi nu mă interesează ce părere au alţii despre alegerile mele. E şi asta o cheiţă a succesului, până la urmă”, a afirmat Mihaela Rădulescu

”De-o viață m-am obișnuit să nu petrec de ziua mea, pentru că pică în august și eu nu am pe cine să adun.  Toată lumea e în concediu, toată lumea e în vacanță. Chiar nu am avut niciodată o petrecere. Mai degrabă am avut petreceri în noiembrie, de Sfântul Mihail și Gavril. Am zis măcar atunci să fac ceva, că vara nu apuc”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru Viva.

Aceasta a mărturisit că de ziua ei va ieși în oraș alături de fiul ei și de câteva prietene.  ”Probabil o să sun două-trei prietene de prin Monaco, pentru că acolo o să fiu. Este și fiul meu acolo, vine și Felix (n.r. sportivul austriac Felix Baumgartner). Va fi ceva mic și simplu doar să simt că nu a trecut degeaba ziua mea”,  a spus Mihaela Rădulescu.

Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea.  Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.

Știu că pare ciudat să nu trăiești în aceeași casă, oraș, țară cu bărbatul tău, dar la fel de ciudat poate fi să-ți împarți patul sau gândurile cu un om pe care nu-l mai iubești sau care are pe alta”,  a declarat Mihaela Rădulescu.


Mihaela Rădulescu mai vrea operații estetice. Ce schimbări se anunță

Mihaela Rădulescu, apariție de senzație. I-a înnebunit pe toți cu noul look

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp