Mama lui Britney Spears dă din casă. Vedeta pop e îngrozită

Mama lui Britney Spears dă din casă. Vedeta pop e îngrozită
Mama lui Britney Spears, Lynne, în vârstă de 66 de ani, a susținut că fica ei nu a simțit „nimic altceva decât frică și ură” față de tatăl ei, Jamie Spears, în vârstă de 69 de ani, de când a preluat „controlul complet” asupra vieții ei ca parte a custodiei legale.

Mama lui Britney Spears dă din casă. Vedeta pop e îngrozită  de tatăl ei de-a dreptul, iar acest lucru e explicat cu subiect și predicat de mama cântăreței. La începutul acestei luni, cântăreața în vârstă de 39 de ani, a oferit o emoțională mărturie în instanță. Ea a pledat să fie eliberată din custodia de 13 ani, prin care tatăl ei are controlul asupra întregii sale vieți personale. Bărbatul are control și asupra afacerilor sale și asupra conturilor cu zeci de milioane de dolari.

Custodia în care se află Britney este de obicei folosit în situații în care persoanele în vârstă, senile. Persoane care nu mai pot să-și îngrijească afacerile.

Mama artistei vorbește despre fostul soț

Într-un nou dosar în instanță obținut de publicația „E!” Lynne , mama artistei, a vorbit despre implicarea ei în custodie, scrie Daily Mail. Ea a declarat: „El (n.r. Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears) este incapabil să pună interesele fiicei mele înaintea propriilor sale interese, atât la nivel profesional, cât și la nivel personal. Iar faptul că el continuă să fie custode nu este în interesul fiicei mele”.

Finanțele lui Britney și asistența medicală au fost controlate de tatăl ei începând cu anul 2008.

Jamie Spears și-a drogat fiica cu medicamente și nu a lăsat-o să facă copii

Lynne a vorbit, de asemenea, despre faptul că Jamie Spears ar fi angajat un medic pentru a prescrie medicamente pe care fiica sa nu ar fi dorit să le ia, pe care ea le-a calificat drept „complet inadecvate”. Ea a adăugat: „Am asistat la faptul că fiica mea a fost obligată de acel medic, cu cunoștințele și încurajările fostului meu soț, să intre într-o unitate de sănătate în care nu dorea să intre, unde a fost amenințată cu pedeapsa dacă nu rămânea pentru asistență medicală. A fost un tratament pe care nu a vrut să-l accepte”.

Lynne a concluzionat că fostul ei soț este „incapabil să pună interesele fiicei mele înaintea propriilor sale, atât la nivel profesional, cât și la nivel personal”.

Britney Spears e îngrozită de tatăl ei

În mărturia sa emoționantă, Britney a declarat instanței că a suferit psihologic ani de zile ca urmare a custodiei. Despre aceastaa spus că este atât de restrictivă, încât nu i s-a permis nici măcar sa aibă copii. Abia acum un tribunal din Los Angeles i-a acordat Britney dreptul de a alege un avocat care să o ajute să pună capăt custodiei.

Asta după ce fostul avocat a demisionat. Vedeta a convins judecătorul după ce după i-a spus că situația actuală „îi permite tatălui meu să-mi distrugă viața”.  Ea l-a ales ca avocat pe fostul procuror federal Mathew Rosengart. Acum, declarațiile mamei cântăreței referitoare la soțul ei, Jamie Spears îi oferă lui Britney un nou aliat puternic în încercarea de a fi eliberată din aceasta custodie.

Sursa foto: Instagram

Pasiunea e mare. Jennifer Lopez  și Ben Affleck se iubesc ca la 20 de ani, în văzul lumii