Mama lui Britney Spears intervine în scandalul dintre fiica sa și fostul soț. S-a adresat instanței

Mama lui Britney Spears intervine în scandalul dintre fiica sa și fostul soț. S-a adresat instanței
Procesul în care vedeta pop Britney Spears încearcă să scape de  sub tutela tatălui, a intrat într-o nouă etapă. Acum intervine mama artistei.

După intervenția surorii sale, și mama lui Britney Spears intervine în scandalul dintre fiica sa și fostul soț. Lynne i-a scris judecătorului de caz, cerându-i să-i permită lui Britney să-și numească propriul avocat. Și să pună astfel capăt tutelei, despre care spune că îi strică viața, susținând că se poate îngriji de ea însăși, scrie Daily Mail.

Amintim că în ultimele zile, Instanța a respins cererea vedetei pop de a ieși de sub tutela tatălui. Sora lui Britney Spears a decis să rupă tăcerea și a vorbit despre cum își susține sora, contrar informațiilor care circulau la adresa ei. S-a spus că profita și ea de pe urma averii de 60 de milioane de dolari a cântăreței. Zilele trecute, avocatul lui Britney Spears a demisionat. Era un avocat primit din oficiu, la instituirea tutelei. Și managerul ei artistic și-a dat demisia.

Mama lui Britney Spears intervine

Mama lui Britney Spears, Lynne, îi cere judecătorului să „asculte dorințele fiicei sale”. Și să o lase să-și numească propriul avocat. E necesar ca ea să poată pune capăt custodiei pe care tatăl ei o exercită asupra ei, deoarece este „capabilă” să aibă grijă de ea însăși, după cum a  menționat aceasta.

Într-un dosar separat, Jodi Montgomery, co-custodele care se ocupă de „persoana” lui Britney – adică ia deciziile sale medicale – a cerut instanței să aprobe plata pentru ca ea să dispună de o securitate sporită.  Se pare că în ultima perioadă vedeta primește tot mai multe amenințări cu moartea.

Cum a ajuns tatăl lui Britney Spears controleze toată pe averea ei

2002: Jamie Spears și Lynne Spears divorțează. Britney se desparte de Justin Timberlake cam în același timp

2004: Britney se căsătorește cu Kevin Federline

2007: Britney, își rade capul și atacă mașina unui paparazzo

2008: Jamie Spears se adresează instanței pentru a cere custodia lui Britney, susținând că nu este suficient de pertinentă pentru a lua propriile decizii. În același an vedeta anunță o pauză de lucru „nedefinită” și își anulează rezidența lucrativă din Las Vegas. Jamie depune documente cerând extinderea custodiei dincolo de California, inclusiv în Hawaii, Louisiana și Florida

2009 – 2019: tutela instituită temporar asupra averii lui Britney Spears în favoarea tatălui ei se prelungește în fiecare an

La începutul anului 2020: Britney, Jamie și Jamie-Lynne (sora lui Britney) sunt împreună în Louisiana timp de două săptămâni. Avocații săi susțin că toată lumea este fericită împreună și se bucură să petreacă timp împreună în carantină.

Noiembrie 2020: avocații lui Britney depun în instanță documente în care aceasta arată că  îi este frică de tatăl ei și cer ca Bessemer Trust să fie inclusă în tutelă. În același timp mișcarea #FreeBritney începe să facă valuri. Fanii lui Britney încep să speculeze postările și videoclipurile sale criptice pe Instagram cum că ar fi cereri disperate de ajutor.

Decembrie 2020: tutela este prelungită până în septembrie 2021, măsură care, de obisei, se aplică în cazul persoanelor în vârstă, poate senile, care nu mai pot avea grijă de propriile lor afaceri.

Iulie 2021: Într-o mărturie emoționantă, Britney Spears a declarat instanței că a suferit psihologic de ani de zile ca urmare a tutelei pe care o are tatăl său și despre care a spus că este foarte  restrictivă.

Sursa foto: Instagram

Frumoasa Georgina, iubita lui Ronaldo știe cum să-l facă să uite de toate necazurile

Recomandarile noastre