Frumoasa Georgina, iubita lui Ronaldo știe cum să-l facă să uite de toate necazurile

Frumoasa Georgina, iubita lui Ronaldo știe cum să-l facă să uite de toate necazurile
A împlinit 36 de ani în primele săptămâni ale anului, dar antrenamentele și dieta-l arată mult mai tânăr. Secretul lui este, de fapt, iubita care știe ce farmece să-și pună în joc pentru asta. Sportivul trece prin momente grele după ce echipa Portugaliei a fost eliminată de la Euro 2020 și, în plus, boala sa cronică se acutizează și riscă să-l pună în imposibilitatea de a mai lovi, vreodată, mingea.

Are secretele ei frumoasa Georgina, iubita lui Ronaldo, care știe cum să-l facă pe acesta să uite de toate necazurile. Îmbrăcată într-un costum de baie minimalist, bronzată și cu corpul perfect tonifiat, e o adevărată desfătare pentru celebrul sportiv. Zilele acestea l-a dus pe acesta, alături de copii, să se relaxeze în larg, pe un yacht.

Cristiano Ronaldo s-a bucurat de o pauză cu iubita sa Georgina Rodriguez și copiii lor după înfrângerea Portugaliei la Euro 2020 săptămâna trecută, scrie Daily Mail.

Fotbalistul, în vârstă de 36 de ani, a postat o fotografie pe Instagram în care îi arăta că petrece timpul pe o barcă cu familia, absorbind soarele pe șezlonguri și bucurându-se de cei dragi. E alături de frumoasa Georgina Rodriguez, în vârstă de 27 de ani, în bikini de culoare albastră.

Cu ei sunt fiica lor, Alana Martina, în vârstă de trei ani, și ceilalți trei copii ai sportivului, gemenii, Eva și Mateo, în vârstă de trei ani, născuți cu ajutorul unei mame surogat în SUA, și copilul său cel mare, Cristiano Jr, în vârstă de 10 ani, a cărui mamă nu a fost niciodată dezvăluită.

De 7 ani, Ronaldo suferă de o boală incurabilă

Fotografia vine după ce echipa sa națională a fost eliminată din competiția Euro 2020 după o înfrângere cu 1-0 în fața Belgiei în optimile de finală, în urma unui gol al lui Thorgan Hazard. Vedeta portugheză de fotbal a scris: „Este timpul să mă odihnesc alături de iubirile mele”. Nu este clar unde au fost în vacanță.

Cu peste 770 de goluri înscrise în meciurile oficiale, Cristiano Ronaldo a revendicat titlul de cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo este chinuit, de ani de zile, de o boală incurabilă. El a fost diagnosticat în 2014 cu tendinoză, o boală a genunchiului, care nu are leac și se agravează în timp. Trebuie spus că Ronaldo joacă la cel mai înalt nivel cu o accidentare gravă la genunchi, care nu are niciun remediu, încă din 2014. În vârstă de 36 de ani, Cristiano s-a mutat la Juventus în 2018, după nouă ani cu Real Madrid, unde a câștigat mai multe titluri în La Liga și Liga Campionilor.

Georgina, iubita lui Ronaldo, s-a îndrăgostit la prima vedere

Georgina și fotbalistul Cristiano s-au cunoscut în timp ce ea lucra ca asistent de retail la Madrid. Anul trecut, ea a recunoscut că întâlnirea cu vedeta Juventus a făcut-o să se îndrăgostească la prima vedere. Sentimentul a fost reciproc în urma întâlnirii lor, așa cum a dezvăluit într-un interviu recent pentru revista Elle din Italia.

Georgina a spus: „Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la Gucci, unde am lucrat ca asistent de vânzări. Zile mai târziu ne-am revăzut la evenimentul unui alt brand. Atunci am putut vorbi într-o atmosferă relaxată, în afara mediului meu de lucru. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”.

Anul trecut, Georgina a stârnit speculații că s-ar fi căsătorit în secret cu fotbalistul. Asta, după ce s-a referit la el ca „soțul” ei într-o postare de ziua ei de naștere.

Împărtășind un instantaneu al ei și al lui Ronaldo pozând cu copiii lor, Georgina a scris: „Fericiți 26 (de ani) pentru mine, foarte fericiți. Nu pot să cer vieții mai mult. Doar multă sănătate pentru familia mea și pentru mine și să ne bucurăm întotdeauna de ele. Vă mulțumesc tuturor pentru felicitări, flori și, prin urmare, dragoste. Și îi mulțumesc soțului meu pentru că mi-a dat tot ce e mai bun din viață, copiii noștri. Te iubesc”.

În spaniolă, „marido” este adesea folosit pentru a descrie un soț de drept comun, în timp ce „esposo” este mai des folosit ca descriere pentru un bărbat legal căsătorit. Când au fost contactați de MailOnline, reprezentanții lui Ronaldo au refuzat să comenteze.

Sursa foto: Instagram

 

Recomandarile noastre