Pe ce a plătit Cristiano Ronaldo 1,6 milioane de euro 

Pe ce a plătit Cristiano Ronaldo 1,6 milioane de euro 
Poate că Cristiano Ronaldo nu traversează cea mai grozavă perioadă din punct de vedere profesional, însă știe perfect cum să combată gândurile negative. Iar când vine vorba de cei dragi lui și de el, nu are nicio emoție să pătrundă adânc în cont.

Evident că nu avea nevoie de asta, dar iată pe ce a plătit Cristiano Ronaldo 1,6 milioane de euro. Fotbalistul e recunoscut pentru gusturile sale extravagante. Iar dacă ne gândim la ele, cheltuiala pe care a făcut-o acum nu e decât un mizilic. Amintim de exemplu că în 2019, starul portughez și-a luat cu 16,7 milioane de euro un Bugatti La Voiture Noire (foto), mașină care a fost produsă doar în patru exemplare. Și care a fost lansată drept cea mai puternică „hyper-mașină” a lumii.

Dar să revenim în prezent. Pasionat de mașini, Ronaldo a dat o fugă pentru o vizită la fabrica Ferrari din Maranello. Și, după ce s-a plimbat, a decis că nu poate pleca cu mâna goală. Potrivit Tuttosport, atacantul lui Juventus și-a achiziționat pe loc un Ferrari Monza SP2. Acesta este un model exclusivist, produs în doar 499 de unități.

Pe ce a plătit Cristiano Ronaldo 1,6 milioane de euro

Ferrari Monza SP2 este un model inspirat din navele din anii ’50. Mașina atinge o viteză de 100 km/h în doar două 2.6 secunde. Este știut că mașina nu poate fi cumpărată de oricine. Doar reprezentanții Ferrari aleg, dintre doritori, pe cei „fericiți”. Costul de achiziție este de aproximativ 1,6 milioane de euro.

Noua  mașină (foto) a starului portughez de la Juventus mai adaugă aproape 2 milioane de euro la valoarea garajului său. Fotbalistul mai deține, printre altele, un Bugatti Veyron, un Bugatti Chiron, un McClaren Senna, un Ferrari F12 TDF și un Mercedes G Brabus.

În acest final de sezon, Cristiano Ronaldo luptă, alături de Juventus,  pentru ocuparea unui loc de Champions League. Formația lui Andrea Pirlo este pe locul cinci în Seria A, cu 69 de puncte.

Sursa foto: Instagram

Melania Trump s-a refugiat în anonimat. Ce a făcut de Ziua Mamei