Fiul unui actor iubit de români a împlinit 53 de ani. Ștefan Bănică și Virgil Ianțu sărbătoresc cu el

Fiul unui actor iubit de români a împlinit 53 de ani. Ștefan Bănică și Virgil Ianțu sărbătoresc cu el
Fiul unui actor iubit de români a împlinit astăzi 53 de ani, iar printre cei care sărbătoresc alături de el se numără și Ștefan Bănică și Virgil Ianțu.

Fiul unui actor iubit de români a împlinit 53 de ani.

 

Tudor Furdui, jurnalistul Ştirilor Sportive TVR și totodată fiul regretatului actor Dumitru Furdui (foto mic), își serbează astăzi onomastica.

Deși în trecut ziua de naștere și-o sărbătorea cu fast, astăzi a ales o celebrare restrânsă, cu câțiva invitați dragi lui. S-a adaptat pandemiei practic. 

Jurnalistul își amintește și acum cea mai dragă aniversare, aceea când a aflat și că va deveni tată. Acea zi a fost în 2006.

„Exact în ziua aceea am aflat că voi fi tată. A fost ceva unic. Și nu cred că poți primi un cadou mai special! Și acum îi spun fiului meu că el e cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată!”, a mărturisit Tudor Furdui. Acum Alec Dimitri, fiul său, are 14 ani şi aproape îl întrece la înălţime pe tatăl lui.

Fiul unui actor iubit de români a împlinit 53 de ani. Tudor Furdui e realizator TV de 20 de ani

Deşi nu se dă în vânt nici după şampanie, nici după tort, acestea nu vor lipsi la aniversare. Dar pentru că suntem încă în pandemie, anul acesta, pe 12 mai, Tudor va sărbători „în formație redusă”, doar cu câțiva dintre prietenii lui dragi, cu care se ştie de zeci de ani. „Ștefan Bănică, Virgil Ianțu, Cosmin Cernat, Ioan Andone și Cornel Dinu, care mi-e ca un tată, dar și alți câţiva oameni dragi îmi vor fi alături. Cu aceşti prieteni avem un grup pe WhatsApp – se numește „Champions League” – iar lunar organizăm „etape de șuete subțiri”, a povestit Tudor.

Tudor are și câteva dorințe de ziua lui, așa cum chiar el a mărturisit. „Poate sună a clișeu, dar tot ce-mi doresc este să fiu sănătos; la fel și pentru familia mea. Suntem expuși la atâtea pericole, încât sănătatea mi se pare cea mai prețioasă. Iar profesional, îmi doresc ca proiectul „Microbist de România”, unul în care m-am implicat 100%, să aibă continuitate. Aștept cu nerăbdare ediția a doua”. Şi pentru că ziua lui este pe 12 mai,, când la TVR 1 se difuzează un nou episod „Microbist de România”, Tudor este convins că el şi prietenii lui vor trage cu ochiul şi la ce se întâmplă în episodul 3 al show-ului filmat în Maldive, destinat celor mai înfocaţi suporteri ai fotbalului românesc.

Al treilea episod din „Microbist de România” poate fi urmărit astăzi, 12 aprilie, de la ora 22.00, la TVR 1. 

Foto: PR

Tom Cruise face scandal. Totul e legat de premiile „grele” pe care le-a primit

Recomandarile noastre