Ronaldo și Georgina, ultimele poze din cea mai fierbinte vacanță

Ronaldo și Georgina, ultimele poze din cea mai fierbinte vacanță
Uimitoarea iubită a lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez, își etalează corpul perfect într-un bikini bleumarin, în timp ce pozează alături de fotbalist și familia lor.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 35 de ani, și partenera sa Georgina Rodríguez, în vârstă de 26 de ani, au decis să își arate trupurile perfecte într-un ultim instantaneu din vacanța lor. Fosta asistentă arătă uimitor într-un bikini minuscul, în timp ce ține de mână unul din copii, iar în cealaltă are jucăriile lor.

Georgina a adăugat un titlu pozei: „De la mano, con muchos sueños por cumplir”, care se traduce prin: „Mână în mână, cu multe vise de împlinit”.

Georgina și Ronaldo se izolaseră cu familia lor – Cristiano Jr, de 10 ani, gemenii lui Ronaldo, Eva și Mateo, de trei ani, și fiica lor Alana, de doi ani, după ce s-au mutat din Portugalia la Torino, în nordul Italiei.


SOS 2020 – Timișoara devine epicentrul teatrului românesc

De azi se redeschid restaurante, cinematografe și teatre. Există anumite condiții


În timpul pandemiei COVID-19, familia s-a izolat împreună în Madeira, după ce trei dintre coechipierii lui Ronaldo – Daniele Rugani, Paulo Dybala și Blaise Matuidi – s-au numărat printre primii jucători din Serie A care au fost testați pozitiv la noul coronavirus.

Cuplul s-a întors la Torino la începutul lunii mai și li s-a cerut să petreacă în izolare 14 zile, conform regulilor guvernamentale pentru sosirile internaționale.

Controverse: s-au căsătorit Georgina și Ronaldo?

În ianuarie, Georgina a stârnit speculații legate de căsătoria cu iubitul său, atunci când scriind o postare despre tânărul fotbalist i-a spus „soțul” ei  – „marido”. În spaniolă, „marido” este adesea folosit pentru a descrie un soț dar și un partener, în timp ce „esposo” este mai des folosit ca descriere pentru un bărbat legal căsătorit.

Când au fost contactați de DailyMailOnline, reprezentanții pentru Ronaldo au refuzat să comenteze știrea că fotbalistul s-ar fi căsătorit.

La rândul său, Ronaldo a împărtășit același instantaneu pe propriul său cont Instagram, alături de textul „o iubesc atât de mult”.

Sportivul portughez a scris alături de imaginea încântătoare: „Felicitări dragostea mea! Îți doresc o zi foarte frumoasă! Ești o femeie grozavă și o mamă excelentă pentru copiii noștri. Te iubesc atât de mult, iubire!”.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp