Sora lui Britney Spears rupe tăcerea în scandalul tutelei dintre vedetă și tatăl lor

Sora lui Britney Spears rupe tăcerea în scandalul tutelei dintre vedetă și tatăl lor
„Am iubit-o, am adorat-o și am susținut-o doar”, asta spune sora lui Britney Spears, Jamie Lynn. Aceasta a fost și ea acuzată că încearcă să profite de banii vedetei.

Actrița Jamie Lynn, Sora lui Britney Spears rupe tăcerea în scandalul tutelei dintre vedetă și tatăl lor. După ce în timpul procesului care durează din toamna anului trecut, între sora ei și tatăl lor, a preferat să păstreze distanța, acum a considerat că e momentul să iasă la înaintare. Așa cum am mai scris, Britney Spears se judecată cu tatăl său. Vedeta cere  retragerea tutelei pe care bărbatul o are asupra sa și averii sale încă din 2008.

Jamie, în vârstă de 30 de ani, este acuzată de fanii surorii sale, că a profitat de averea lui Britney Spears. Aceasta se ridică la 60 de milioane de dolari. S-a spus că îi convine tutela, pentru că are și ea beneficii. Acum, femeia s-a explicat pe Instagram.
Arătându-și sprijinul pentru Britney, actrița a spus că nu vrea altceva decât „fericire” pentru sora ei. Și că „întotdeauna o va susține”.

Sora lui Britney Spears rupe tăcerea

„Mi-am plătit singură facturile de când aveam 10 ani. Britney este sora mea și știe că o iubesc și o susțin”, a spus aceasta.
Anul trecut, a apărut informația că Jamie a fost selectată ca custode a Britney’s SJB Revocable Trust, instituită inițial de Britney în 2004 pentru a proteja bunurile pentru cei doi copii ai ei, Sean Preston, 15 ani și Jayden James, 14 ani.

Fanii au atacat-o pe vedetă săptămâna trecută. Au dat de înțeles că tăcerea ei a sugerat că ar putea fi complice la prelungirea custodiei în favoarea tatălui lor, asupra surorii ei, Britney. Situație care durează de 13 ani.

Jamie Lynn se explica printr-o filmare emoțională. „Singurul motiv pentru care nu am mai vorbit este că nu am simțit asta până când sora mea a reușit să vorbească de la sine și să spună ce simțea că trebuie să spună public, că nu era treaba mea. Și nu a fost ceea ce trebuia făcut. Dar acum, când a vorbit foarte clar și a spus ceea ce trebuia să spună, simt că pot să o urmez. Și să spun ceea ce simt că trebuie să spun. Simt că este extrem de clar că, din ziua în care m-am născut, doar mi-am iubit sora.

Nu-mi pasă dacă vrea să fugă într-o pădure tropicală și să aibă nenumărați copii în mijlocul pustietății. Sau dacă vrea să se întoarcă și să domine lumea așa cum a făcut-o de atâtea ori înainte. Această situație nu mă afectează în niciun fel, pentru că sunt doar sora ei, preocupată doar de fericirea ei”, scrie Daily Mail.

Jamie a continuat spunând că este „atât de mândră” de Britney pentru că și-a folosit vocea, să vorbească. „Sunt atât de mândră de ea că a solicitat un nou consiliu. Așa cum i-am spus acum mulți ani, într-o conversație personală ca între două surori. Dacă zboară spre Marte sau orice altceva ar vrea să facă pentru a fi fericită, o susțin 100%“, a mai transmis sora lui Britney.

Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan face dezvăluiri. Cine e vinovat în scandalul legat de divorțul de Reghecampf

Recomandarile noastre