Britney Spears se izolează în sufragerie. Să vedeți ce are de gând să facă de acolo

Britney Spears se izolează în sufragerie. Să vedeți ce are de gând să facă de acolo
Ultimele luni ale procesului prin care încearcă să scape de tutela tatălui au epuizat-o pe vedeta pop. ea a rămas fără avocat și fără manager. Și fără să rezolve problema.

Ultima decizie a artistei e radicală: Britney Spears se izolează în sufragerie. Vedeta a dat asigurări, într-un mesaj postat pe Instagram, că nu va mai cânta pe scenă atât timp cât se va afla sub tutela tatălui său, relatează AFP şi DPA

Britney Spears se izolează în sufragerie

„Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat, atât timp cât tatăl meu decide ce port, ce spun, ce fac, ce gândesc. Am făcut asta 13 ani… Prefer să distribui videoclipuri din sufrageria mea, da, decât de pe scena din Vegas.

Şi nu, nu mă voi mai machia strident şi nici nu voi mai încerca din răsputeri să fac faţă pe scenă, ani la rând, cu remixurile pieselor mele şi să nu fiu capabilă să fac o treabă adevărată, implorând să fiu lăsată să-mi prezint muzica nouă, în spectacolul meu, pentru fanii mei… aşa că renunţ!”, a scris regina muzicii pop în mesajul său.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

De 13 ani sub tutelă

Interpreta se află sub tutelă impusă din 2008, după o serie de derapaje intens mediatizate. Acest regim este administrat în principal de tatăl său, Jamie Spears.„Această tutelă mi-a ucis visurile”, susține Britney Spears, care se declară traumatizată și deprimată. În vârstă de 39 de ani, vedeta a făcut mărturii explozive, la 23 iunie, la un tribunal din Los Angeles, unde a detaliat controlul exercitat de tatăl său asupra vieţii sale, a relaţiilor de prietenie, a finanţelor şi chiar a metodelor contraceptive utilizate.

După impunerea tutelei, Britney a mai scos 3 albume și a cântat pe scena din Las Vegas, până în 2019. Aproximativ în aceeaşi perioadă a debutat mişcarea #FreeBritney, orchestrată de o armată de fani care o susţin în lupta ei, notează AFP. Vedeta pop a înregistrat prima sa victorie, miercuri, după ce un judecător i-a permis să îşi aleagă propriul avocat pentru a se apăra în acest proces.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)


Sursa foto: Instagram

Monica și Ramona Gabor, surorile norocoase. Au făcut senzație pe insula milionarilor

Recomandarile noastre