Răsturnare dramatică de situație în scandalul tutelei asupra lui Britney Spears. Ce a făcut avocatul artistei

Răsturnare dramatică de situație în scandalul tutelei asupra lui Britney Spears. Ce a făcut avocatul artistei
Procesul în jurul tutelei lui Britney spears este încă departe de a fi soluționat. Ultima decizia instanței, care însă nu este definitivă și executorie, îl menținea pe tatăl artistei tutore complet . inclusiv sora cântăreței a decis să facă declarații publice pe acest subiect, după ce iau însăși a fost acuzată că ar profita de pe urma averii cântăreței.

Miercuri a avut loc o răsturnare dramatică de situație în mega scandalul tutelei asupra lui Britney Spears. Vedeta a rămas fără avocat. Mai concret, Samuel Ingham III, care a fost desemnat de tribunal drept avocat  din oficiu al cântăreţei Britney Spears, şi-a anunţat demisia din cazul tutelei artistei pop, scrie Variety.

Ingham a depus actele cu o zi înainte. El a cerut Curţii Superioare din Los Angeles să îl revoce din postul de reprezentat legal al lui Spears.  „Samuel D. Ingham III, prin aceasta, demisionează din funcţia de avocat numit de curte pentru Britney Jean Spears, aflata sub tutelă, începând cu numirea unui nou avocat”, se arată în documentele citate de Variety.

Britney Spears are acum 39 de ani. Ultima ei apariție pe scenă a fost în urmă cu trei ani, în 2018.

Răsturnare dramatică de situație în mega scandalul tutelei

Amintim că miercurea trecută instanța a respins cererea înaintată de Britney Spears vizând eliminarea tatălui ei din tutela impusă prin ordin judecătoresc. Tutela a fost impusă în 2008 după ce cântăreaţa a suferit o cădere nervoasă.  În virtutea acesteia, James Spears, tatăl vedetei, deţine controlul asupra averii de 60 de milioane de dolari și a afacerilor artistei, au precizat ziarele americane, citate de AFP.

Decizia luată de Curtea superioară din Los Angeles vine ca urmare a unei solicitări depuse în septembrie de avocatul lui Britney Spears. Avocatul a cerut ca Bessemer Trust, o companie de gestionarea patrimoniului, să fie adăugată tutelei judiciare, iar tatăl cântăreţei, Jamie Spears, să fie eliminat, relatează CNN.

Samuel Ingham III a reprezentat-o pe Spears timp de 13 ani. Mai exact, din momentul în care a fost plasată sub tutelă. Sursa citată arată că aceasta este a treia demisie anunţată în cazul tutelei lui Spears. Compania fiduciară Bessemer Trust, care a citat obiecţiile prezentate de cântăreaţă în audiere, a demisionat. De asemenea, Larry Rudolph, care a reprezentat-o pe Britney Spears timp de 25 de ani ca manager, a abandonat-o și el.

Sursa foto: Instagram

Carmen Harra și-a prezentat bijuteriile. Un singur Rollex valorează cât un apartament

Recomandarile noastre